Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljiv detalj

Škupi prije desetak dana na službenoj stranici objavio: "Hvala, Dinamo"

Prvu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka Dinamo će igrati 19. ili 20. srpnja na Maksimiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni prvak Dinamo u 2. pretkolu Lige prvaka zaigrat će protiv pobjednika dvoboja između Škupija iz Sjeverne Makedonije i Lincoln Red Impsa s Gibraltara.

Nakon što su potvrdili osvajanje naslov prvaka sa 76 osvojenih bodova iz 33 susreta, 12 više od prvog pratitelja Akademije Pandev, na Škupijevu adresu stigla je čestitka iz Zagreba.

Čelnici Dinama, Amra Peternel i Mirko Barišić, čestitali su klubu iz Skoplja na osvajanju naslova prvaka, a u tome ih je predvodio bivši nogometaš i trener Dinama, Goce Sedloski koji sjedi na klupi makedonskog prvoligaša.

FC Shkupi i Lincold Red Imps Makedonski prvak kontroverznog turskog vlasnika ili predstavnik države veličine jednog zagrebačkog kvarta divider

"U ime GNK Dinamo želimo čestitati FC Shkupiju na osvajanju naslova nacionalnog prvaka za sezonu 2021/2022", poručili su iz maksimirskog kluba, a predsjednik Shkupija Olgun Aydin kratko je odgovorio:

"Želimo se zahvaliti Dinamu na ovom promišljenom činu. Nadamo se da će ovo pismo biti početak sjajnog odnosa koji će se razvijati u budućnosti".

Za kraj dodajmo da će Dinamo biti domaćin u prvom susretu koji će se odigrati 19. ili 20. srpnja. Uzvratna utakmica odigrat će se 26. ili 27. srpnja.

Tko će najlakše u 3. pretkolo?

Ukupno glasova:

Tablica MFL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider