Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"moramo biti koncentrirani"

Burić najavio "uzvrat" protiv Gorice: "Dijelili smo poklone kao za Božić i Novu godinu"

Hajdukov strateg najavio je utakmicu u Veliko Gorici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još se nije ni slegnulo ispadanje Hajduka od Gorice u osmini finala Kupa, a ove dvije momčadi ponovno će odmjeriti snage, ovaj put u prvenstvu u subotu od 17:30. Ponovno će se igrati u Velikoj Gorici, a utakmicu je najavio Hajdukov trener Damir Burić.

''Napravili smo analizu i vidjeli greške, bilo je puno jednostavnih pogrešaka koje su usmjerile utakmicu. Moramo držati koncentraciju 95 minuta i igrati kao u prvom poluvremenu. Naš nedostatak je bio što smo imali puno situacija, prekida i povratnih lopti, gdje nismo zauzeli šesnaesterca kako smo trebali. Falio nam je instinkt pravog napadača", rekao je Burić.

Michael Mmoh divljački pogodio linijskog suca Nezapamćeni incident: Američki tenisač divljačkim potezom šokirao svijet sporta divider

"Imali smo jednostavne greške u duelima, pogotovo u igri na drugu loptu gdje smo napravili nekoliko slobodnih udaraca, a iz jednog je pao gol. To je otvorilo utakmicu u idealnom smjeru za Goricu, koja stoji kompaktno i duboko, teško je igrati protiv takve momčadi. Sada ćemo, nadam se, imati druge opcije i biti bolji", dodao je.

"Momci su bili kritični prema sebi. Dijelili smo poklone kao za Božić i Novu godinu. To se ne smije dogoditi, moramo biti koncetrirani kao u prvom dijelu i onda će utakmica ići dobrim tijekom i bit će puno veća vjerojatnost za uspjeh", zaključio je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider