Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oduševio komentarom

Legenda Željezničara zove Džeku u Hajduk: "Ma to nema nigdje..."

Edin Džeko se spominje kao želja sportskog direktora Hajduka Nikole Kalinića.

Bulend Biščević (u sredini) (Foto: Cropix)

Nikola Kalinić je uskočivši iz kopački u odijelo pokazao da ima velike planove kao sportski direktor Hajduka. Prvo je doveo Gennara Gattusa za legendu, a sada želi dovesti Edina Džeku na Poljud.

Legendarni BiH napadač trenutno nosi dres Fenerbahčea s kojim ima ugovora do idućeg ljeta, no navodno su već uspostavljeni prvi kontakti između Kalinića i Džeke

O mogućem dolasku Džeke na Poljud progovorio je i Bulend Biščević, bivši BiH reprezentativac koji je upisao više od 300 nastupa za Željezničara, a neko vrijeme je nosio i dres Hajduka:

"Ako Bog da da Džeko dođe u Hajduk, volio bih da dođe, to bi bilo za njega još jedno iskustvo. Ti ljudi, navijači, to podneblje, sigurno bi voljeli da dođe. Bio bi fantastično primljen u Hajduku, a i blizu mu je kuća, more, može poslijepodne i na plažu.

Takav fanatizam, podrška, mislim da to sigurno nigdje nema. Džeko je bio u raznim zemljama, u Istanbulu nije slično, Split je poseban grad. Kad igraš dobro, kad Hajduk ima dobre rezultate, to ti je kao hodanje po nebu. To bi mu bio još jedan biser u ogrlici klubove za koje je igrao", kazao je tijekom gostovanju u Podcastu s Ligatom.

Mislav Oršić Oršić otkrio zašto su Vatreni kiksali protiv Albanije: "E, sad ćete vidjeti razliku. Dinamo me htio vratiti, ali..." divider

Luciano Spalletti Ovo je mogući sastav Talijana za Hrvatsku: Evo što sprema Luciano Spalletti divider

Dragan Stojković Piksi Srpski izbornik otkrio grozan podatak, to je samo potvrda onog što je Vatreni rekao divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider