Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Učenik bolji od učitelja

Bulat nakon fenomenalnog slobodnjaka otkrio tko mu je mentor: Učio je od najboljeg

Marko Bulat postigao je sjajan pogodak iz slobodnog udarca u visokoj pobjedi Dinama 5:1 protiv Astane.

Marko Bulat (Foto: Goran Mehek/Cropix)

Zagrebački Dinamo sjajno je otvorio europsku jesen visokim slavljem 5:1 protiv Astane. Peti međusobni dvoboj i peta pobjeda Modrih, itekako im leže Kazahstanci, ali nije bilo lagano, pogotovo u prvih 45 minuta.

Petković je načeo Astanu pogotkom iz 11-erca, zatim je i drugi zabio s bijele točke, a onda prava poslastica za zagrebačku publiku u režiji Marka Bulata. Šibenčanin u dresu Dinama u 58. minuti briljantno je skinuo paučinu iz rašlji vratara Čondrića i zapečatio sudbinu Astane.

Sergej Jakirović Jakirović otkrio koliko vremena će mu trebati da posloži Dinamo po svom ukusu: "Volio bih da smo čvršći" divider

''To smo priželjkivali, visoka pobjeda, ali nije bas tako lagano izgledalo. Taj penal nas je pogurao. Zabili smo pet, šteta zbog jednog primljenog gola. Nevistić je sjajno branio'', kazao je Bulat nakon susreta pa dodao:

''Nismo bili baš najbolji, ali tu se poznaju velike momčadi. To je individualna kvalitetna, postavljanje, defanziva'', istaknuo je mladi Šibenčanin.

Slobodan udarac je bio zaista sjajan, podigao je publiku na noge. Pogodak pogledajte OVDJE.

Viktoria Plzen Bez iznenađenja u Dinamovoj skupini: Viktoria svladala momčad s Kosova divider

''Stvarno to vježbam, imao sam dobrog mentora Oršića dok je bio u Dinamu. Danas sam ja pucao, sutra će Petković. Dobro se slažemo'', zaključio je Bulat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider