Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Našao zamjerke

Jakirović otkrio koliko vremena će mu trebati da posloži Dinamo po svom ukusu: "Volio bih da smo čvršći"

Sergej Jakirović ostvario je pobjedu s Dinamom na otvaranju Konferencijske lige.

Sergej Jakirović (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Trener Dinama Sergej Jakirović nakon deklasiranja Astane na Maksimiru spuštao je euforiju koja bi mogla zavladati u navijačkom puku Modrih.

"Čestitam dečkima na ozbiljnoj i koncentriranoj igri. Možda da smo uspjeli realizirati šansu Emrelija na početku utakmice, bilo bi drukčije. Bili smo strpljivi, igrali po bokovima, lijevi je bio dobar, desni malo začepljen. Astana je imala lijepih prilika također, ali nakon što smo drugo poluvrijeme otvorili drugim golom mislim da je utakmica bila riješena", bile su uvodne Jakirovićeve riječi na Arenasportu, a onda je otkrio i što mu se nije svidjelo u utakmici u kojoj je njegova momčad postigla pet pogodaka.

"Volio bih da smo čvršći, da igramo više u tijelo, da smo agresivniji, ali ja sam tu tek mjesec dana, ne može sve preko noći. Momci sad pokazuju da su radna grupa i ja im čestitam na tome."

Na pitanje koliko će mu vremena biti potrebno da posloži Dinamo po svom ukusu, Jakirović je odgovorio:

"Pola godine i jedan prijelazni rok."

U drugom kolu Konferencijske lige Dinamo će u četvrtak 5. listopada gostovati na Kosovu. Suparnik će mu biti tamošnji prvak Ballkani.

"Bit će jako zahtjevan suparnik Ballkani na Kosovu, taj teren je stalno u upotrebi i bit će nezgodno, ali ide nam u prilog što su prodali najboljeg strijelca, a najbolji igrač im je već neko vrijeme ozlijeđen."

No, prijie toga...

"Čeka nas zahtjevna utakmica s Rudešom, većina navijača je upisala sva tri boda. Izračunali smo da nas iza reprezentativne pauze čeka sedam utakmica u 23 dana. Pazimo, radimo na regeneraciji, ali tempo je jak. Igrači koji još uvijek nisu dobili priliku dobit će ju u sljedećim utakmicama", poručio je trener Dinama.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider