Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ofenzivna šestica

Dinamovo pojačanje na Dalićevu radaru: "On je veznjak a la Ademi, mogao bi pomoći Vatrenima"

Priznati hrvatski stručnjak Branko Karačić prokomentirao je za gol.hr odluku Dinamova pojačanja Roberta Ljubičića da se stavi na dispoziciju hrvatskoj reprezentaciji…

Bivša igračka zvijezda Osijeka i Hajduka iz 80-ih te priznati hrvatski trener Branko Karačić u intervjuu za gol.hr prokomentirao je, među ostalim, odluku Dinamova ovoljetnog pojačanja Roberta Ljubičića da se stavi na dispoziciju hrvatskoj reprezentaciji, te mogućnost da Josip Mišić bude zamjena za Marcela Brozovića, ako se veznjak Intera na vrijeme ne oporavi od ozljede.

Puno se priča o Josipu Mišiću kao mogućoj zamjeni za Marcela Brozovića u hrvatskoj reprezentaciji. Kakvo je vaše mišljenje?

„Daj Bože da se Brozović što prije oporavi. On je uz Modrića glavna osovina veznog reda hrvatske reprezentacije. Ako se ne vrati, to će biti veliki problem. I ja mislim da je Mišić glavni kandidat da ga zamijeni ako bude potrebno. Ima viziju igre, dobro stoji na terenu, pogotovo u sustavu 4-1-4-1. Kvalitetno distribuira lopte i ima rješenje prije nego što dobije loptu.“

"HNS je povukao dobar potez s Robertom Ljubičićem"

Robert Ljubičić odlučio se staviti na dispoziciju HNS-u. Može li u bliskoj budućnosti pridonijeti Vatrenima? Ima li tu kvalitetu?

„Ne mogu reći da će putovati u Katar, ali moram istaći njegov profesionalizam i angažman. Uvijek je vrlo koncentriran, drži razinu igre koju god poziciju pokrivao. Sada kod Čačića igra na lijevom boku, a znamo da je on veznjak a la Ademi. Šestica s ofenzivnijom tendencijom. Mislim da je u Dinamo ciljano doveden kao zamjena Ademiju, koji je godinama glavni igrač Dinama, ali vrijeme i ozljede čine svoje. Mislim da je HNS povukao dobar potez što je Ljubičića privukao u hrvatsko jato“, zaključio je Karačić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider