Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki intervju za gol.hr

Bivša zvijezda Bijelih i Šukerov mentor: "Žalosno je da Hajduk ovisi samo o Livaji. On je opterećenje za mlade igrače"

U prvom dijelu velikog videointervjua za gol.hr Branko Karačić najavljuje predstojeći derbi Hajduka i Dinama te otvoreno govori o problemima splitske momčadi…

U predvečerje najvećeg hrvatskog derbija razgovarali smo s poznatim hrvatskim trenerom i bivšim igračem Osijeka i Hajduka Brankom Karačićem, koji je nosio dres splitskog kluba od 1987. do 1989.

Karačić je došao u Hajduk iz Osijeka sa statusom zvijezde ondašnje lige i dobio je tu čast da preuzme čuvenu osmicu Blaža Sliškovića. Svojevremeno je bio glavni igrač i kapetan Osijeka, pa čak i mentor tada mlađahnom Davoru Šukeru, a ostavio je zapaženi trag i na Poljudu, i to u vrlo darovitoj generaciji splitskog kluba, koju su tih godina predvodili talenti poput Aljoše Asanovića, Roberta Jarnija, Igora Štimca i Alena Bokšića. 

Može se reći da dobro poznaje splitski i dalmatinski mentalitet, jako dobro osjeća navijačko bilo i stoga je pravi sugovornik o rasvjetljavanju Hajdukova aktualnog trenutka, odnosno problematične situacije uoči okršaja s Dinamom na Poljudu.

"Hajduk ulazi u derbi pod pritiskom pobjede"

Je li ovo za Hajduk ključna utakmica prvenstva? Budući da već zaostaje osam bodova, dojam je da je to njegova zadnja šansa za hvatanje Dinama i ostanak u utrci za naslov prvaka.

"U derbiju Hajduka i Dinama nikada nema izraženog favorita. To nam kazuje povijest tih susreta. Međutim, nakon ovih 12-13 kola mora se reći da je Hajduk u problematičnoj situaciji. Od njega su se očekivale kvalitetnije igre i rezultati. To je i razlog zbog kojeg u derbi ulazi pod određenim pritiskom. S druge strane, Dinamo ima puno komotniju situaciju, no to ne znači da će biti opušten. Modri na Poljud dolaze s gardom da pokažu da su bolji. Dinamo ima kvalitetnije igrače i bolju formu, dok iza Hajduka stoji masa navijača, koji će nositi Bijele i pokušati im pomoći da se približe u ovom trenutku favoriziranom Dinamu i da prvenstvo ne bude riješeno već u ranoj fazi."

"Kada je Hajduk daleko od Dinama, to znači da se na Poljudu može svašta dogoditi"

Hoće li i remi značiti da je prvenstvo praktički riješeno?

"Tako izgleda. Hajdukove igre, a koje nisu zadovoljavajuće, sugeriraju da i remi daje veliku prednost Dinamu. Puno je utakmica do kraja, teško je govoriti o nekom raspletu, ali remi bi vjerojatno bacio Hajduk u još veće probleme. To bi prouzročilo nezainteresiranost Hajdukove okoline. A kada je Hajduk daleko od Dinama, to znači da su na Poljudu sve situacije otvorene, tada se svašta može dogoditi."

Hajduk je u posljednjim utakmicama upisivao pobjede, ali može se reći da nastavlja igrati loše. Pobjeđuje uz dosta sreće, a neki će reći i uz malu pomoć sudaca. Kako vi to tumačite jer ipak se čini da je Hajdukova momčad bolja od igara koje pruža?

"Hajduk ne bi smio strahovati od Istre ili Varaždina"

"Teško je reći s ove distance što se točno događa unutar kluba i momčadi. Ne znamo kakva je točno situacija na relaciji rukovodstva stožera i momčadi, ali činjenica je da je momčad već pod Dambrauskasom lošije djelovala. Naslijedio ga je njegov suradnik Karoglan, ali unatoč posljednjim pobjedama, do kojih se došlo prilično sretno, ne daju nam za pravo reći da je Hajduk na dobrom putu. E, sad, koji su razlozi? S obzirom na kvalitetu igrača koju ima, sigurno je da se Hajduku ne bi trebalo događati da strahuje protiv jedne Istre ili Varaždina. Kako Hajduk igra, ne ostaje mu previše nade da će na duže staze ugroziti Dinamo."

Kao nekadašnji odličan igrač i već godinama priznati stručnjak, kako bi vi opisali probleme koje Hajduk ima u stvaranju igre?

"Ima puno problema. Hajduk koncepcijski puno luta u pokušaju utrke s Dinamom. Hajduk je doveo dosta kvalitetnih igrača. Od vratara Kalinića i napadača Kalinića do Livaje, koji je uz Petkovića sigurno najbolji napadač hrvatske lige, do Krovinovića, koji je ipak u jednom padu. Tu je Fossati, koji je igrao u Italiji, pa Biuk, koji je strašan potencijal…", kaže Karačić i nastavlja:

"Selekcija igrača najveći je problem"

"No morate znate da je u Splitu oduvijek ogroman pritisak na igrače. I u moje vrijeme, a pogotovo sada. U Dalmaciji postoji samo Hajduk, a već se dugo čeka da ugrozi Dinamo i osvoji prvenstvo. Ove sezone su svi očekivali još jedan iskorak jer je Hajduk prošle sezone bio vrlo blizu Dinamu. Nažalost po navijače Hajduka, to se nije dogodilo. Koji su razlozi? U prvom redu selekcija igrača. Hajduk ima 13-14 dobrih igrača, ali nema ni približnu širinu kao Dinamo", konstatira Karačić i nastavlja:

"Dolazimo do problema da ta grupa igrača ne može konstantno držati visoku formu, a rezervne varijante nema. Kada glavni igrači dođu u fazu lošije forme, nema ih tko kvalitetno zamijeniti. Selekcija igrača loše je određena, ali opet smo svi neugodno iznenađeni lošim igrama momčadi."

Dojam je da Hajduk igra prilično loše, da neke izrađene igre i nema. Prečesto se prebacuje lopta iz zadnjeg reda prema naprijed, odnosno Livaji u noge. I to je otprilike sve što Hajduk igra.

"Opet se moramo vratiti na selekciju igrača. Vidimo svi da ta zadnja linija nije u stanju stvoriti igru, odnosno kvalitetno iznijeti loptu. Stoperi se moraju u uključivati igru, moraju izbaciti protivničke igrače, sudjelovati u stvaranju igre. Znamo da su Fossati i Krovinović igrači koji vole igrati u malom prostoru, no nedostaje moći, okomite lopte, utrčavanja u prazan prostor, oslobađanja prostora suigračima… To su sve detalji koji stvaraju moć jedne momčadi, a Hajduk to u ovom trenutku nema", kaže Karačić i poentira:

"Obrambeni igrači moraju znati napraviti višak"

"Slažem se da nema razvoja igre iz zadnje linije, nego se ide na duge lopte, pa što Livaja naprijed napravi, uz priključak Biuka, Sahitija ili Krovinovića. Da ne ispadne da samo kudimo, imaju i kvalitetne prekide. Tu su možda i najbolji u Hrvatskoj i to ih zasad drži."

Trener Hajduka je uoči utakmice sa Istrom rekao da Istra ima možda i najkvalitetniji izlazak s loptom iz svoje polovice u ligi. Pa, zašto to Hajduk nema ako je jasno da ima daleko skuplju i kvalitetniju momčad? Čini se da je puno toga do trenera. Istra ima Garciju, koji ozbiljno radi na tome.

"Pitanje je želi li Hajduk uopće igru od noge i je li pogodio s igračima koje je doveo"

"To je radni proces, koji ovisi o viđenju trenera što mu treba i kako koncipira igru. Kao trener uvijek tražim od obrambenih igrača odgovornost, ali i da moraju znati napraviti višak. Karoglan je ispravno detektirao da Istra ima kvalitetan izlazak, ali to je samo rad tamošnjeg trenera Garcije, koji zaslužuje velike pohvale. Otkako je on trener Istre, gledamo potpuno drukčiju Istru u pogledu filozofije i stvaranja igre. Traži da to ide iz zadnje linije, a to je jedan proces rada."

Točno se vidi kako to Istra radi. Zašto to, primjerice, Hajduk nema ili slabo radi, a složit ćemo se da ima bolje igrače?

"To ovisi o viziji trenera. Ovisi i o tome mogu li to neki igrači napraviti. Opet se vraćam na selekciju igrača. Pitanje je želi li Hajduk takvu igru i je li pogodio s igračima koje je doveo. Jesu li obrambeni igrači kadri tako igrati, a da ne gube lopte i stvaraju mrtve šanse suparniku. Pitanje je koju igru želiš i kako provodiš selekciju igrača", kaže Karačić i podcrtava:

"Moraš znati složiti igru protiv postavljene obrane"

"Mislim da Hajduk trenutačno nema takve igrače, koji su iz pozadine sposobni probiti obranu i napraviti višak. A to je potrebno jer svi klubovi u hrvatskoj ligi, osim Dinama i katkad Osijeka ili Rijeke, kada dođu na Poljud, igraju zatvorenu varijantu. E, onda moraš znati složiti igru protiv takve obrane, a igra se stvara od vratara i braniča."

Problemi na stoperskim mjestima bili su i prošle sezone. Ne samo u fazi kreiranja igre, nego i u fazi obrane. Bilo je puno kikseva i jeftino primljenih golova. Doduše, Awaziem zasad djeluje kao pojačanje, ali ipak nedovoljno.

"Vezna linija djeluje sporo. Sve ide u širinu, sporo i u sitno"

"Slažem se, ali problem je još i povećan jer ove sezone i vezna linija djeluje sporije. Sve ide u širinu, sporo i u sitno. Takvom igrom daje se protivničkoj obrani da se zgusne i onda je to teško probiti."

Može Hajduk pobijediti Dinamo na Poljudu, to uopće nije sporno, no što dalje. Igra se ne stvara preko noći. S ovakvom igrom dugoročno teško može preteći Dinamo. Takav je dojam.

"U jednoj utakmici to je moguće. To je posebna utakmica i poseban naboj. Hajduk će ići na Dinamo puno snagom, u sigurno sjajnoj atmosferi motiv će biti maksimalan. Hajduk na tu jednu euforiju može pobijediti Dinamo. Međutim, kada dođu utakmice protiv suparnika koji stanu u blok, tu će doći problemi. I tu treba demonstrirati kvalitetu, ako je posjeduješ, a ne kao dosad da se muči i pobjeđuje u sudačkom nadoknadama. Praktički na sreću."

"Rosteri Hajduka i Dinama kao nebo i zemlja"

Obično se kaže da trenerima treba vremena da bi implementirali svoje ideje i poboljšali igru momčadi. Hajduku i Dambrauskasu dogodilo se baš obratno. Umjesto nadogradnje nakon ljetnih priprema, Hajduk djeluje lošije nego prošle sezone.

"Očito su pogriješili u procjeni. I rukovodstvo i stručni stožer. Mislili su da im je dovoljno 12-13 kvalitetnih igrača, da to mogu izgurati s tim kadrom, a pokazuje se da to nije baš tako. Uvijek se mora računati na ozljede i pad forme pojedinih igrača. Hajduk nema adekvatne zamjene, to je osnovni problem. Sve se to moglo predvidjeti. Kada gledamo roster Hajduka i roster Dinama, to je kao nebo i zemlja. Dinamo je kvalitetan i s drugom postavom, a Hajduk je u problemima i kada mu ne igra jedan ili dva igrača."

"Livaja ne može cijelu sezonu biti u top formi"

Karačić podcrtava:

"U takvim ekipama jedan igrač puno utječe na ostatak momčadi. Hajduk sve nade polaže u Livaju, a ni Livaja ne može cijelu sezonu biti u top formi. Mora doći do pada njegove forme, a onda Hajduk ulazi u velike probleme. Ponavljam, osnova problema je selekcija i širina kadra."

Kod Dinama je posve drukčija priča. Modri su prošle sezone bili neuvjerljivi, no u novu sezonu ušli su kao preporođeni. Hajduk je pao, a Dinamo se digao. Čije su tu zasluge najveće? Je li to Čačić ili su se igrači uozbiljili, možda je bolja ukupna atmosfera u klubu…

"Dinamo je u pravom trenutku ušao u pravu formu"

"Svega tu ima pomalo. Osvajanje prvenstva podiglo im je svima samopouzdanje. Doduše, početne utakmice u novoj sezoni nisu nam davale sigurne signale da je Dinamo na pravom putu. No forma se ne postiže u prvim utakmicama, nego kako vrijeme odmiče. Dinamo je u pravom trenutku ušao u pravu formu. Iskoristio je i slabost Chelseaja te upisao važnu pobjedu u Ligi prvaka", kaže Karačić i nastavlja:

"Dinamo je u hrvatskoj ligi bez sumnje najkvalitetniji, s daleko najširim kadrom. Čačić je sam naglasio da je Dinamu najvažnije hrvatsko prvenstvo jer to je izlaz u Europu. Liga prvaka donosi novac ne samo Dinamu već i cijelom hrvatskom nogometu. To je ispravan put. Dinamo kvalitetno radi na selekciji igrača, a znamo da ima i kvalitetnu omladinsku školu. Dinamo je osigurao širinu i kada ga uspoređujemo s Hajdukom, tu je puno mudrije reagirao. U Dinamu znaju da će prije ili kasnije doći u kriznu situaciju, sezona je duga. Davao je šanse mladim igračima i na taj način održavao im formu."

"Čačić je kvalitetno reagirao s Bočkajem i Robertom Ljubičićem"

Što je to Čačić napravio da Dinamo izgleda bolje nego prošle sezone? Koji su to ključni potezi, jer momčad nije bitno drukčija.

"Čačić je u pojedinim trenucima reagirao vrlo kvalitetno. Primjerice, s Bočkajem. On je bio dobar u Osijeku, no igrati u Osijeku i Dinamu je razlika. To ja znam po sebi. Jedno je Osijek, a drugo Hajduk. Tu su zahtjevi puno veći, svaka pogreška se gleda. Čačić je uvjerio Ljubičića da može dobro odigrati na toj lijevoj bočnoj strani, iako je on prije svega veznjak. Ta odluka posebice dolazi do izražaja protiv jačih momčadi, posebice u Ligi prvaka. No ne treba zaboraviti ni to što Bočkaj ima na toj poziciji. Njega se vrlo kvalitetno može koristiti u hrvatskoj ligi. Zna se kakav ima šut i centaršut. Za hrvatsku ligu je to dovoljno, ali za Ligu prvaka je u zaostatku."

"Čačić je podigao Petkovića kroz razgovore"

Petković je konačno podigao formu. Je li tu bio ključan Čačićev pristup? On ima te motivacijske sposobnosti…

"Podigao ga je kroz individualne i kolektivne razgovore. Čačić je tu odigrao veliku ulogu. Pretpostavljam da mu je dao do znanja da u njega vjeruje, ali i da puno očekuje, da se mora pokazati u htjenju i disciplini. Uvjerio ga je da nije sramota biti na klupi i podizati formu kroz ulaske."

Čini se da je Dinamo posebno jak tamo gdje je Hajduk tanak - na stoperskim pozicijama. Josip Šutalo izrastao je u tržišno najvrjednijeg, a možda i najboljeg igrača HNL-a.

"U Dinamu se uči mlade braniče da iznose loptu i sudjeluju u građenju igre"

"Tu se treba vratiti na Dinamovu omladinsku školu i način rada. U Dinamu uče mlade braniče da moraju znati iznijeti loptu i sudjelovati u kreiranju igre. Šutalo je ostvario nevjerojatan iskorak, ne samo u Dinamu nego već i u Istri, gdje je bio na posudbi. On je u Istri demonstrirao sve ono čime nas oduševljava u Dinamu i reprezentaciji."

Livaković je također podigao formu.

"Na startu sezone nije kvalitetno djelovao, no očito se vraća u formu i vjerojatno će ostati prvi vratar reprezentacije. Iako ne smijemo zaboraviti Ivušića, koji vrlo kvalitetno brani u Osijeku, a branio je odlično i za reprezentaciju. Livaković ima ozbiljnog konkurenta u Ivušiću."

"Oršić je možda malo opterećn transferom i zato oscilira"

Kako biste ocijenili igre Mislava Oršića? Dojam je da dosta varira. Nekoliko utakmica odigra vrhunski, a onda ga nema.

"Čini se da najbolje reagira na najvećim utakmicama, kada je pun stadion, kada je pažnja najveća. Izgleda da ga takvo ozračje najviše motivira. No, ne treba zaboraviti da on igra vrlo dobro već nekoliko godina. Znamo koliko je bitnih golova zabio. Možda je malo opterećen transferom, što nije napravio iskorak u neku veliku ligu. Možda je to razlog zašto oscilira."

"Mišić glavni kandidat da zamijeni Brozovića"

Puno se priča o Mišiću i mogućoj zamjeni za Brozovića u reprezentaciji. Kakvo je vaše mišljenje?

"Daj Bože da se Brozović što prije oporavi. On je uz Modrića glavna osovina veznog reda hrvatske reprezentacije. Ako se ne vrati, to će biti veliki problem. I ja mislim da je Mišić glavni kandidat da ga zamijeni ako bude potrebno. Ima viziju igre, dobro stoji na terenu, pogotovo u sustavu 4-1-4-1. Kvalitetno distribuira lopte i ima rješenje prije nego što dobije loptu."

"HNS je povukao dobar potez s Robertom Ljubičićem"

Robert Ljubičić odlučio se staviti na dispoziciju HNS-u. Može li u bliskoj budućnosti pridonijeti Vatrenima? Ima li tu kvalitetu?

"Ne mogu reći da će putovati u Katar, ali moram istaći njegov profesionalizam i angažman. Uvijek je vrlo koncentriran, drži razinu igre koju god poziciju pokrivao. Sada kod Čačića igra na lijevom boku, a znamo da je on veznjak a la Ademi. Šestica s ofenzivnijom tendencijom. Mislim da je u Dinamo ciljano doveden kao zamjena Ademiju, koji je godinama glavni igrač Dinama, ali vrijeme i ozljede čine svoje. Mislim da je HNS povukao dobar potez što je Ljubičića privukao u hrvatsko jato."

"Ako je Biuk projekt kluba, morao je više igrati"

Spomenuli ste Dinamov dobar rad s mladim igračima. Da povučemo paralelu s Hajdukom. Biuk je označen kao projekt Hajduka, na kojem se puno toga temelji, pa i financijska konstrukcija splitskog kluba, a onda se dogodi da ispadne iz udarne momčadi ili manje igra. To je sve skupa dosta nelogično. Dinamo bolje ili barem logičnije "gura" svoje talentirane igrače.

"To nije iznenađenje jer Dinamo to radi bolje već godinama. Biuk je nevjerojatan potencijal. Oduševio me već na prvoj utakmici s Dinamom u Maksimiru. Onakva lakoća primanja i odigravanja, pa tračanja… Međutim, to je odrastanje. Slažem se s vama da Hajduk tu griješi, da ima ili je imao problem s minutažom. Lani pogotovo. Ako je on projekt kluba, a nesumnjivo je veliki potencijal, morao je igrati više, bez obzira na utrku s Dinamom. Sve je to povezano. Ako više igra, brže će rasti, a onda će i Hajduk imati bolje rezultate. Sve to zajedno utječe na njegov transfer u inozemstvo i bolju zaradu."

"Jedno je laptop, a drugo vođenje utakmice"

Ako Baturina ne igra dovoljno u Dinamu, Čačić se može opravdati da u ovom trenutku ima iskusnijih i boljih igrača. Međutim, tko je to u Hajduku bolji od Biuka?

"U tome i jest najveći problem. Kada igra Hajduk, od 60 minute mi već znamo tko će ići van i tko će ga zamijeniti. Tako je bilo kod Dambrauskasa, a i sada kod Karoglana."

Ponekad se činilo da Dambrauskas uopće ne gleda utakmicu i izmjene radi šablonski. Sjećamo se kada je izvukao Biuka u Maksimiru, a bio je najbolji igrač Hajduka.

"Da, slažem se. To mi je nevjerojatno. Pravi trener mora uočiti što se događa na utakmici. To je najveća kvaliteta trenera. Jedno je laptop, a drugo je viđenje same utakmice i akcije koje poduzima trener."

"Mladi igrači Hajduka previše su opterećeni samom Livajinom pojavom"

Kako vidite Sahitija i njegov napredak?

"Vrlo potentan igrač, pun energije. Međutim, smatram da su i Sahiti i Biuk malo pod opterećenjem 'pojave' Livaje. Dojma sam da bi bez Livaje oni bili oslobođeni njegove prisustva i možda bi igrali još bolje. Sahiti je eksplozivan, srčan, a nedostaje mu iskustvo koje će s vremenom steći. Mislim da se mora malo više osloboditi, napraviti pokoju pauzu. Ne može stalno biti u stopostotnom angažmanu. To iscrpljuje", kaže Karačić i nastavlja:

"Problem je i što se stječe dojam kako stalno razmišlja kako da doturi loptu do Livaje. To je problem svih igrača oko Livaje. Da se razumijemo, Livaja je ekstraklasa za hrvatsku ligu, ali isto tako su mu suigrači, posebno mladi, previše opterećeni samom njegovom pojavom. Kako će preuzeti odgovornost, pa i dozu potrebnog egoizma s Livajinom pojavom? Mladi igrači osciliraju, to je normalno. Jednostavno, Hajduk mora istrpjeti te mlade igrače da bi se približio Dinamu, koji je trenutačno miljama udaljen."

"Hajduk nije pogriješio s Ljubičićem, ali Nikola Kalinić premalo je dao"

Je li Hajduk pogriješio što je pustio Marina Ljubičića na posudbu u LASK? Ako su uvjereni u njegovu kvalitetu i potencijal, bez obzira što nije briljirao prošle sezone…

"Za Ljubičića je dobro što je otišao; razvija se, skuplja iskustvo u energetski intenzivnijoj ligi. E, sad, je li to dobro za Hajduk? Postavlja se pitanje gdje bi Ljubičić to igrao dolaskom Nikole Kalinića, a prije njega i Livaje. Mislim da Hajduk nije pogriješio. Pogriješio bi da nije doveo Nikolu Kalinića, a da je pustio Ljubičića."

Karačić ističe jednu drugu stvar.

"Hajduk je morao razmišljati uklapa li se Nikola Kalinić u njegovu momčad. Zatim kakvo je njegovo tijelo, vidimo da je često ozlijeđen i da nije odigrao previše utakmica. Donio je veliku pobjedu protiv Dinama, ali to je nedovoljno za tako kvalitetnog igrača i vjerojatno za ono što je Hajduk u njega uložio."

"Kalinić poremetio Dambrauskasovu viziju Hajdukove igre"

Nije Dambrauskas to rekao, ali visjelo je u zraku: da mu je Kalinić poremetio viziju igre, koja se temeljila gotovo isključivo na Livaji.

"Mislim da je to točno. I mi ostali treneri razmišljamo o tome kako posložiti momčad s te dvije ikone u istoj momčadi. Nećeš onda igrati u 4-2-3-1 ili 4-1-4-1, nego ćeš morati igrati u, primjerice, 4-4-2."

A Livaja na mjestu centarfora zabija golove, no moraš ga promijeniti jer Kalinić ne može igrati povučenije.

"E, to je to. I onda se vraćamo na ono što smo već pričali, a to je selekcija igrača, kako želiš igrati i što želiš s igračima koje dovodiš. Sve je to potrebno da bi imao kvalitetne izvedbe, a onda i sve popratio rezultatima. Mi to ne vidimo u Hajduku cijeli prvi dio sezone."

"Žalosno je za Hajduk da ovisi samo o Livaji"

S Melnjakom se pogodilo. Oplemenio je igru Hajduku.

"Apsolutno. Ima taj tajming za ući iz drugog plana i postigao je dosta bitnih golova."

Karačić se vraća na igru Hajduka.

"Na što se svodi. Osim duge lopte na Livaju, doći nekako do prekida, Krovinović ima taj prekid, dobar slobodan udarac, pa ovi skakači razgrnu i skoče. Dobro je da imaš to, ali to je nedovoljno. Od Hajduka se očekuje puno više. Žalosno je to da Hajduk ovisi samo o Livaji. To nije dobro za Hajduk", otvoreno konstatira Karačić i zaključuje:

"Ne može se reći, Hajduk ima nekoliko dobrih igrača, ali nema igru. Imamo oči, nismo slijepi. Hajduk ne dominira niti protiv slabijih ekipa u HNL-u; od Istre do Varaždina i Šibenika. Da vidiš moć Hajduka, da pritišću protivnika na njegovoj polovici i stvaraju dobre šanse u nizovima. To je način da se približiš ili ugroziš Dinamo. A mi to ne vidimo i kako onda možemo reći: ako Hajduk pobijedi u derbiju, ugrozit će Dinamo u utrci za naslov prvaka. To jednostavno nije realno. Ne vidim da imaju puno vremena da naprave pomak u igri i da kroz tu igru napadnu Dinamo. A moramo znati da se Osijek diže i da će biti vrlo neugodan suparnik Hajduku za drugo mjesto", kazao je Karačić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider