Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šutalo krenuo od prve

VIDEO Šest golova na utakmici Ajaxa: Borna Sosa upisao novu asistenciju

Odigrane su utakmice 1. kola Europske lige.

Borna Sosa (Foto: Guliver Image/GOL.hr)

Čak šest pogodaka postignuto je u dvoboju prvog kola skupine B Europske lige, a nogometaši Ajaxa i Marseillea su u Amsterdamu remizirali 3-3.

Vodio je Ajax 2-0 i 3-2, ali na kraju je čak spašavao remi, a sudačku nadoknadu morao je odigrati s igračem manje zbog isključenja Vosa u 91. minuti. Najbolji igrač na terenu bio je Aubameyang koji je za Marseille postigao dva pogotka.

Borna Sosa i Josip Šutalo su odigrali cijelu utakmicu za Ajax, dok je Jakov Medić na travnjak ušao tek u sudačkoj nadoknadi za domaćina. Sosa je, pak, u ovom susretu upisao asistenciju, dodao je u 20. minuti Berghuisu za tadašnjih 2-0 Ajaxa.

Dinamov krvnik iznenadio englesku momčad

U toj skupini B AEK je u gostima iznenadio Brighton te je slavio 3-2, a hrvatski nogometaš Domagoj Vida nije konkurirao za AEK u tom ogledu. Junak AEK-a bio je Ponce koji je u 84. minuti postigao pobjednički pogodak. Oba gola domaćin je dao udarcima s bijele točke.

Sergej Jakirović Jakirović otkrio koliko vremena će mu trebati da posloži Dinamo po svom ukusu: "Volio bih da smo čvršći" divider

U skupini C Rangers je pred svojim navijačima pobijedio Betis 1-0, a Borna Barišić je za domaćina odigrao cijelu utakmicu. Atalanta je u skupini D pobijedila u Bergamu poljskog prvaka Rakow s 2-0.

Za Atalantu je od 77. minute zaigrao Mario Pašalić, a za goste od 70. minute Ante Crnac. Fran Tudor nije konkurirao za poljsku momčad ovog četvrtka. Strijelci su za Atalantu bili De Ketelaere u 49. i Ederson u 66. minuti.

Asistenciju Borne Sose možete vidjeti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider