Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"dobio snažan udarac"

Barišić ipak lakše ozlijeđen, no i dalje upitan za uzvrat Rangersa u Europskoj ligi

Borna Barišić propustit će barem jednu utakmicu Rangersa zbog ozljede koju je zadobio u susretu protiv Brage.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zbog snažnog udarca u bubreg Borna Barišić morao je napustiti travnjak prve utakmice šesnaestine finala Europske lige u kojoj je Rangers pred svojim navijačima kreirao veliki preokret protiv Brage. Portugalci su vodili 2:0 pola sata prije kraja utakmice, no u konačnici je Rangers slavio s 3:2.

Barišić je zabrinutog lica u 73. minuti napustio travnjak, a u manje od 10 minuta igre nakon toga Rangers je zaostatak 1:2 pretvorio u pobjedu. Nakon utakmice mnoge je zabrinuo status hrvatskog reprezentativca, a pomoćnik Gary McAllister objasnio je o kakvoj se ozljedi radi.

gol expired Nova razuzdana proslava rođendana u PSG-u: Riskirali ozljedu, Neymar i Cavani plesali polugoli divider

"Dobio je snažan udarac u bubreg i zbog toga će propustiti ligašku utakmicu ovog vikenda. Pratit ćemo njegovo stanje u idućih nekoliko dana."

Uzvratna utakmica Brage i Rangersa igra se idućeg četvrtka, a škotski sastav bit će oslabljen za neigranje napadača Morelosa te možda Barišića. Kako trenutačno stvari stoje, o njegovu nastupu odlučit će se na posljednjem treningu prije puta u Portugal.

gol expired Posljednji apsolutni šampion ''poderao'' Wildera: Intrigantna usporedba s Tysonom i što bi moglo presuditi u Furyjevu korist divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider