Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srušio Bjeličine trupe

Neočekivani junak HNL-a golove posvetio preminulom ocu: "To je bio njegov san"

Blaž Bošković zabio je dva gola u debiju za Lokomotivu protiv Osijeka u HNL-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Lokomotive preokretom su slavili protiv Osijeka (2:1) u sklopu drugog kola SuperSport HNL-a. Junak dvoboja bio je debitant Blaž Bošković.

"Sretan sam i zadovoljan pobjedom, ali i time što sam uspio pomoći momčadi. To je samo jedna utakmica. U petak nas već čeka gostovanje kod Šibenika i moramo se okrenuti sljedećem dvoboju", kazao je Bošković, koji je stigao ovog ljeta iz redova aktualnog BiH prvaka, mostarskog Zrinjskog, prenosi službena stranica zagrebačkog prvoligaša.

Iako se radi o defaznivnom veznom, protiv Osječana je pokazao koliko opasan može biti ispred vrata. U igru je ušao u 70. minuti dvoboja, a samo deset mintua kasnije zabio je prvi pogodak.

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Georgina nesmotrenim potezom otkrila novi klub Cristiana Ronalda? divider

Drugi pogodak postigao je samo šest minuta kasnije i tako donio velika tri boda sastavu s Kajzerice. Nakon dvoboja Bošković je debitantske golove posvetio preminulom ocu:

"Golove i pobjedu posvećujem pokojnom ocu koji je preminuo početkom godine. Njemu je ovo bio veliki san, ovo posvećujem njemu", kazao je Bošković koji je zabio svoja prva dva pogotka u prvoligaškom nogometu.

Tablica HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider