Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pronašao novu svrhu u životu

Šokantno priznanje velikog talenta i bivšeg Galacticosa koji je igrao s Ronaldom i Beckhamom

Bivši brazilski nogometaš Cicinho otkrio je u svojoj kolumni da je gotovo cijele svoje karijere, u kojoj je igrao za Real, Romu i Brazil, bio ovisan o alkoholu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši nogometaš Real Madrida iz prve ere Galactisoca i brazilski reprezentativac Cicero Joao de Cezare, poznatiji kao Cicinho, otkrio je u svojoj kolumni da je tijekom gotovo čitave svoje karijere bio ovisan o alkoholu.

Cicinho je 2006. godine stigao u Real Madrid iz Sao Paula kao veliko pojačanje na poziciji desnog beka, međutim njegova karijera u Kraljevskom klubu nikada nije zaživjela na ozbiljnijoj razini.

gol expired Provjereni recept: Borussia Dortmund naciljala novog engleskog wonderkida, reagirao i United divider

"Počeo sam piti kada mi je bilo 13 ili 14 godina. Rekli su mi da je pivo jako dobro i ja sam ga pio. Sve je počelo s prvim pivom i nije se zaustavljalo sve do 30. godine. Pio sam svakodnevno gotovo 20 godina", priznao je bivši igrač Reala i Rome u svojoj kolumni.

"Više-manje sam svakodnevno pio desetak piva dok nisam stigao u Real Madrid jer nisam imao novca. Nakon toga sam pio sve i svašta. Pušio sam i cigare od 1999. do 2010. godine. Pušio bih uz alkohol, no problem je bio što sam pio po cijele dane. Shvatio sam da sam pretjerao tek kada sam prestao uživati u nogometu. Tada je bilo prekasno", piše Cicinho.

Stipe Miočić (Foto: AFP) Miočić potvrdio svoj povratak u kavez i najavio da će umiroviti DC-ja još ove godine! divider

"Oduvijek sam bio zaljubljen u nogomet. Kada Bog podari nekome dar nečega i taj netko to ne iskoristi, to je zato što nešto nije u redu s tom osobom. Imao sam 30 godina, igrao sam za Romu, ali nisam imao želje za treniranjem i igranjem utakmica", otkrio je Brazilac.

U mirovinu je otišao s 39 godina nakon konstantnih problema s koljenom. Sada je pronašao svoj put i ima cilj u životu.

"Nogomet je bio faza u mom životu. Sada mi je cilj ispričati moju priču i pomoći ljudima da slijede moj primjer. Već osam godina nemam problema s alkoholom i pićem", napisao je između ostalog nekada veliki talent, koji nikada nije dosegnuo svoj nogometni maksimum.

gol expired Katalonci se na Rakitićev rođendan raspisali o njegovu odlasku: U igri su tri europska velikana divider

Za reprezentaciju Brazila upisao je 15 nastupa, postigao jedan pogodak i upisao četiri asistencije. Tri od te četiri asistencije stigle su u finalu Kupa konfederacija 2005. godine, kada je Brazil s 4:1 slavio u finalu protiv Argentine.

Igrao je s ponajboljim napadačem svih vremena Ronaldom te je u Realu (od 2006. do 2007. godine) bio dio famoznih Galacticosa. 

gol expired Zidaneu opet našli (starog) nasljednika: U Madridu tvrde – Real mu je suđen divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider