Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poznat je policiji

Bivši hrvatski nogometaš saznao kaznu za krađu ležaljki: Nije mu prvi put da je osuđivan

Modrićeva karijera nije dugo trajala. S 20 godina je otišao iz NK-a Zadar i potpisao za Rijeku. U Rijeci je skupio samo 21 nastup u pet sezona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Josip Modrić, bivši nogometaš Zadra i Rijeke, ponovno ima problema sa zakonom. Spomenuti 42-godišnji umirovljeni nogometaš u prosincu prošle godine ukrao je određene stvari u hotelskom kompleksu Falkensteiner resort u Petrčanima, kako ga se teretilo optužnicom Općinskog državnog odvjetništva, a sada je saznao i kaznu, piše Zadarski.hr.

Modrića se teretilo da je iz hotela odvezao trailer slovačkih registracija na kojem se nalazio morski skuter - jet ski. Uz to je uzeo nekoliko drvenih ležaljki za plažu, stoliće i stolice.

gol expired Uzor mu je Modrić, danima ga je gledao na YouTubeu, a sinoć je oduševio protiv Luke divider

U očitovanju kakav stav zauzima prema optužnici, isprva je naveo da se ne smatra krivim, no kasnije je promijenio svoj stav te priznao krivnju.

Sutkinja Ksenija Bratković dosudila mu je jedinstvenu uvjetnu kaznu od jedne godine s rokom kušnje od pet godina.

''Kao otegotne okolnosti sud je uzeo u obzir 'zavidnu' Modrićevu kaznenu osuđivanost presudama Općinskog suda u Zadru od 21. listopada 2005. zbog ovjerovljavanja neistinitog sadržaja, Općinskog suda u Rijeci od 4. ožujka 2010. zbog napada na službenu osobu, Županijskog suda u Zadru od 13. prosinca 2010. zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, Općinskog suda u Zadru od 31. ožujka 2014. zbog omogućavanja trošenja droga te od 18. srpnja 2014. zbog izazivanja prometne nesreće'', prenosi Zadarski.hr.

gol expired VIDEO: UFC ima novu zvijezdu iz Europe, Prochazka brutalno laktom nokautirao Reyesa! divider

Modrićeva karijera nije dugo trajala. S 20 godina je otišao iz NK-a Zadar i potpisao za Rijeku. U Rijeci je skupio samo 21 nastup u pet sezona. Kasnije se vratio u Zadar i završio karijeru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider