Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nadamo se

Biuk i Borevković složni: ''Na Poljudu možemo i moramo bolje''

Stipe Biuk i Toni Borevković podjelili su svoja razmišljanja nakon utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je izgubio 4:2 od Villarreala u play-offu Konfrenecijske lige. Dobro je Hajduk započeo susret pogotkom Stipe Biuka, ali vrlo brzo je Villarreal pokazao klasu i okrenuo susret u svoju korist, a zatim do kraja poluvremena i osigurao pitanje pobjednika.

gol expired Emery opet spominjao povijest Hajduka: ''Svašta se dogodilo u ovih 90 minuta, u Split s istim planom'' divider

Strijelac pogotka Stipe Biuk dao je svoj komentar na utakmicu.

''Jako teška utakmica. Villarreal je top europska ekipa. Dobro smo ušli u utakmicu, a zatim na naše pogreške primili četiri gola. U završnici smo smanjili na 4:2, ali vjerujem da na Poljudu možemo okrenuti'', rekao je Biuk, pa objasnio upute Valdasa za drugo poluvrijeme:

''Trener nas je na poluvremenu posložio. Bolje smo stajali na terenu. Sada razmišljamo samo o Lokomotivi, a onda ćemo se okrenuti Villarrealu.''

Toni Borevković morao se pak boriti s ponajboljim napadačem La Lige – Gerardom Morenom.

gol expired Dambrauskas otkrio što je s Kalinićem: ''Primali smo glupe golove, može biti svašta na Pojudu'' divider

''Igrači Villarreala su top kvalitete. Ako im daš malo prostora zabit će gol. Svi mi nismo navikli igrati protiv ovako dobre momčadi. Ali, u Splitu će se igrati drugačije! Sve je moguće!'', zatim je upitan je li smatra da su se pomalo i uplašili ovakve utakmice:


''Ne bih rekao, naprotiv, zabili smo gol, imali smo i posjed, a onda smo ih svojim greškama vratili u utakmicu, dovoljno je samo trenutak da nisi pažljiv i oni te kazne. Nismo se dugo uspjeli resetirati. Sad je ipak sve otvoreno, igrat će se neka drugačija utakmica'', rekao je Borevković.

Ima li Hajduk šanse na Poljudu protiv Villarreala?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider