Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otkrili su uzrok

Bio je mrtav pet minuta, ali on želi igrati: Liječnici priopćili dobre vijesti srpskom nogometašu

Dragiša Gudelj vratit će se nogometu nakon ugradnje defibrilatora.

Dragiša Gudelj (Foto: Instagram/Nemanja Gudelj/Screenshot)

Liječnici su priopćili sjajne vijesti Dragiši Gudelju, srpskom nogometašu kojem je pozlilo na utakmici treće španjolske lige između Cordobe i Racing Ferrola.

Čak pet minuta je bio bez svijesti, a život mu je spasila brza reakcija liječnika, koji su ga oživjeli pa hitno prebacili u obližnju bolnicu. Nakon detaljnih pregleda liječnici su utvrdili što se točno dogodilo i potvrdili da će moći nastaviti nogometnu karijeru, ali, naravno, pod jednim uvjetom.

Luka Vušković FOTO Ne oglašava se često: Pogledajte što je Luka Vušković objavio nakon šokantne vijesti divider

"Našem nogometašu bit će ugrađen defibrilator i on će moći nastaviti nogometnu karijeru. Liječnički pregledi potvrdili su da je Gudelj patio od ventrikularne tahikardije, koja je izazvala srčani zastoj, a samim time i iznenadnu smrt. Brzom intervencijom liječničkih službi spašen mu je život", objavila je španjolska Cordoba na službenom profilu na Instagramu.

Upravo su liječnici u razgovoru za španjolske medije priznali da Gudelj vrlo vjerojatno ne bi preživio da mu se to dogodilo bilo gdje drugdje. Srećom, uspio se spasiti, a mi mu želimo što brži oporavak.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider