Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dokaz moći PL-a

Englez ne shvaća Oršića: "Ovaj transfer ima smisla jedino ako je dogovorio posebnu klauzulu"

Mislav Oršić preselio je iz Dinama u Suthampton i ispunit će san o igranju u Premier ligi, ali engleski novinar smatra kako je napravio krivi potez.

Mislav Oršić protiv Tottenhama (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Hrvatski reprezentativac Mislav Oršić preselio je jučer službeno u Southampton, a danas pristižu komentari otočkih nogometnih kroničara. Jedan takav, BBC-jev novinar Luke Edwards teško može pronaći smisao u njegovom potezu.

Mislav Oršić Oršić se emotivnom porukom oprostio od Dinama: "Nije mi lako, ali ja sam živio svoj san" divider

"Momčad mu je očajna, ima 30 godina i napadač je koji može donijeti prevagu svojim golovima, ali Southampton je u jako teškoj poziciji i prijeti mu ispadanje u drugu ligu. Ovaj potez ima smisla jedino ako je dogovorio posebnu klauzulu koja mu omogućuje da napusti klub, ispadnu li u Championship,“ smatra.

Svejedno dodaje kako je ovaj Oršićev potez dokaz moći Premier lige jer je igrač, koji je reprezentativac i najbolji igrač Dinama, kluba koji igra u Ligi prvaka pa će svejedno zarađivati puno više nego što je dobivao u Zagrebu.

Mislav Oršić Stigla službena potvrda: Mislav Oršić je novi igrač Southamptona divider

Podsjećamo, Mislav Oršić je po završetku SP-a trebao započeti zimske pripreme s Dinamom, međutim otputovao je na pregovore na Otok. Dinamo i Sveci ubrzo su dogovorili transfer koji će iznositi oko osam milijuna eura plus bonuse, a Oršić, koji je već jučer predstavljen kao novi igrač kluba, odabrao je dres s brojem 11.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider