Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Za savršen spoj"

Barcu ismijava cijela Španjolska, a najviše mrski rival: Kakva sprdačina! Pogledajte reklamu najboljeg proizvoda iz Frankfurta

Barcelonin gradski rival Espanyol objavio je na društvenim mrežama duhovit videozapis…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok se čelnici Barcelone crvene zbog neviđene dominacije Eintrachtovih navijača na Camp Nouu, najveći rivali naslađuju se "nečuvenim i sramotnim prizorima", kako ih naziva sam predsjednik Barce Joan Laporta.

Madridski klubovi i prateći mediji neskriveno likuju, ali Barcelonu možda i najviše ismijava gradski rival Espanyol. Duga je i nadaleko poznata povijest animoziteta i rivalstva tih dvaju klubova.

Espanyol ismijava Barcu

Ne čudi što je na službenoj stranici plavo-bijelih brzopotezno osvanuo posprdni video na račun mrskoga gradskog rivala.

Espanyol je podsjetio svoje navijače da na sljedećoj utakmici ne zaborave naručiti hot-dog. Aluzija je to na popularne frankfurterke.

gol expired Ronaldovi dani na Old Traffordu su odbrojeni? Poruka Ten Haga ozbiljno će uzdrmati Portugalca! divider

"Sljedeći četvrtak protiv Raya ne zaboravite zatražiti svoju hrenovku na stadionu Espanyola", stoji u tvitu.

Na taj način su iskoristili rezultatski i navijački debakl Barcelone kako bi među svojim obožavateljima promovirali aplikaciju koja korisniku omogućuje kupnju ulaznica, hrane, suvenira…

PR služba Papagaja složila je videozapis u kojem možete pročitati natpis: "Za savršen spoj".

Najbolji proizvod iz Frankfurta

Na sljedećoj slici možete vidjeti šest hot-dogova kako se dodaju loptom poslagani na terenu u klasičnoj formaciji. Videozapis završava sljedećim natpisom:

"Uživajte u ovoj igri s najboljim proizvodom iz Frankfurta."

Mnogi navijači Espanyola čestitali su Eintrachtu i njegovim navijačima. Barca je postala predmet sprdnje cijele Španjolske, a posebice na društvenim mrežama Espanyola, čiji navijači nazivaju Barcine pristalice turistima.

Navijači Eintrachta (Foto: AFP) "Najjači navijači u Europi" šokirali i posramili Barcino kazalište: Camp Nou i Bernabeu već odavno su turističko izletište divider

Nije tajna da su na tribinama Camp Noua već odavno dobrim dijelom turisti iz cijelog svijeta i takozvani umjetni navijači, koji danas navijaju za Barcu, a već sutra za nekog drugog.

Domaći protiv turista

Opća komercijalizacija i elitiziranje nogometa možda je i najviše vidljiva na domaćim utakmicama Barce i Real Madrida.

U jednom od postova složen je duhovit kolaž Espanyolovih i Barcinih navijača, gdje se jasno vide da Espaynolovi navijaju, a Barcini fotografiraju.

Sve je popraćeno kratkim, ali jasnim natpisom: Domaći protiv turista.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider