Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jake impresije

Felix oduševio Barcu i želi ga otkupiti: Evo koliko će morati iskrcati Atleticu

U samo dvije utakmice Joao Felix impresionira je Barcelonine čelnike, koji već rade plan kako da ga otkupe od Atletica…

Joao Felix (Foto: Afp)

Joao Felix odigrao je tek tri utakmice za Barcelonu, no uspio je oduševiti Katalonce, i to tako da već razmišljaju o otkupu ugovora od Atletica.

Lionel Messi slavi naslov prvaka svijeta Messi otkrio kakav je izraz nepoštovanja dobio od PSG-a nedugo prije odlaska divider

Portugalac je u finišu ljetnog prijelaznog roka otišao na posudbu u Barcelonu, ali u ugovoru nije uglavljena mogućnost otkupa.

Mundo Deportivo saznaje kako je Barcelona napravila prve korake u smjeru ispitivanja koliku bi Atletico tražio odštetu. Navodno je riječ o 80 milijuna eura. To izgleda puno, ali je još uvijek značajno manje od cifre kou je Atletico isplatio Benfici 2019. Madriđani su iskrcali Orlovima iz Lisabona čak 127 milijuna eura, što je transferni rekord Rojiblancosa.

Torcida Navijači Hajduka izvjesili brojne poruke po Dalmaciji: Evo o čemu se radi divider

Barca također želi otkupiti i Joaa Cancela od Manchester Cityja. Nada se da će biti dovoljno 25 milijuna eura. Dakle, Barca će za njih dvojicu morati iskrcati preko 105 milijuna eura. Puno je to novca za katalonski klub koji još uvijek nije izašao iz financijske krize u koju je upao zadnjih godina.

Predsjednik Joan Laporta u četvrtak je tijekom produljenja ugovora Alejandra Baldea uvjeravao da se Barca financijski oporavlja brže od strateškog plana koji je donijela kako bi izašla iz krize.

Ivan Leko i Sergej Jakirović Petković podsjetio na Matthäusa, Dinamova obrana pliva: Derbi s Hajdukom odredit će Lekinu, ali i Jakirovićevu sudbinu divider

Felix ima ugovor s Atleticom do 2029., a otkupna klauzula iznosi 350 milijuna eura, dok Cancelo ima ugovor s Manchester Cityjem do 2027. To znači da su još uvijek mogući svakakvi obrati jer tko zna što će biti sljedećeg ljeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider