Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
netko je zeznuo stvar

Barceloni poput Reala prijeti "stup srama": Katalonce izbacuju iz Kupa kralja?

Baš kao i Real Madrid prije tri godine, Barcelona će vjerojatno biti izbačena iz Kupa kralja.

Lionel Messi na travnjaku (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Katalonski nogometni div Barcelona vjerojatno će biti izbačen iz španjolskog Kupa kralja, nakon što je ustanovljeno da je u prvoj utakmici osmine finala protiv Levantea koristio suspendiranog nogometaša. Juan Brandariz, poznatiji kao Chumi, nastupio je u početnom sastavu Barcelone prije tjedan dana, iako je zaradio suspenziju igrajući za Barcelonu B, koju nije odradio.

Netko je napravio veliki propust u pripremi za utakmicu, čime je prekršio članak 56.3 disciplinskog koda koji glasi:

"Dok ne odsluži suspenziju zarađenu u momčadi, igrač ne smije nastupiti ni za jedan drugi uzrast ili drugu momčad."

Situacija je vrlo slična onoj od prije tri godine kada je iz Kupa kralja izbačen Real Madrid, praktički zbog iste stvari. Tada je Denis Čerišev zaradio suspenziju u sezoni ranije, igrajući za Villarreal, i nije ju odradio prije nastupa za Real Madrid.

Pravila su jasna i Real je bio izbačen iz natjecanja. Ista se sudbina "smiješi" i Barceloni, koja je ujedno i branitelj naslova u Kupu.

Najgori Real 21. stoljeća: Porazne brojke sve govore, nova blamaža pokrenula lavinu kritika Luka Modrić i Dani Carvajal (Foto: AFP) Isco (Foto: AFP) Razočarani igrači Reala (Foto: AFP) +3 Razočarani Modrić i suigrači (Foto: AFP)

Najljepša na svijetu lovi "nestvarni" rekord: Vraća se seksi Amerikanka LIndsey Vonn (Instragram) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider