Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ima svoju misiju

Najljepša na svijetu lovi "nestvarni" rekord: Vraća se seksi Amerikanka

Teške ozljede, kakvih je imala nekoliko proteklih godina, zaustavile su je da već sad ne bude na vrhu vječne ljestvice. Ali ona ne odustaje...

Galerija LIndsey Vonn (Instragram) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: AFP)

Američka skijašica Lindsey Vonn u petak se vraća na skijaške staze u Cortini d' Ampezzo, gdje će pokušati nastaviti rušenje rekorda Šveđanina Ingemara Stenmarka od 86 pobjeda u Svjetskom kupu.

Amerikanka ima 82 pobjede u Svjetskom kupu i nedostaju joj još četiri da izjednači i pet da sruši rekord legendarnog Stenmarka.

Osim što ima najviše pobjeda u Svjetskom kupu, Vonn mnogi smatraju i najljepšom svjetskom skijašicom, a sa svojim objavama na društvenim mrežama ona nerijetko golica maštu svojih muških fanova.

Za Vonn je ovo trebala biti posljednja sezona u Svjetskom kupu, no na treningu u studenom ozlijedila je koljeno, što joj je poremetilo planove, pa je odlučila u mirovinu otići tek nakon utrke u Lake Louiseu u prosincu 2019. godine.

Povratak nakon ozljede trebao se dogoditi u St. Antonu prije tjedan dana, ali su utrke spusta i super G-ja otkazane zbog vremenskih prilika.

Skijašice će u Cortini d' Ampezzo voziti u subotu spust, a u nedjelju super G.

Bjeličin oštar istup naljutio Dalića: Pritisak na izbornika ili opravdani zahtjev mogućeg nasljednika? Zlatko Dalić nakon utakmice (Foto: AFP) Zlatko Dalić i Luka Modrić (Photo: Igor Kralj/PIXSELL) Zlatko Dalić i Davor Šuker s Vatrenima (Photo: Robert Anic/PIXSELL)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider