Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
to bi bila sjajna priča

Barcelona pronašla rješenje za Rakitića: Počeli pregovori, Raketi će se ispuniti velika želja?

Već je izrazio želju za povratkom u staro jato, a čini se da se nešto pokreće po tom pitanju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ako se ikad vratim u neki klub, bit će to Sevilla'', izjavio je potkraj 2019. Ivan Rakitić, a čini se da bi mu se ta želja mogla i ostvariti.

Katalonski Sport piše da su Barcelona i Sevilla već razgovarali o tome, iako su pregovori još u vrlo ranij fazi. Po njima, Rakitić je izrazio želju za povratkom u Andaluziju, odakle je i njegova supruga Raquel, a Barca je već prihvatila takvu soluciju i ostaje im samo izvući što više novca.

Sevilla zasigurno ne može ponuditi koliko mogu, primjerice, Inter i Juventus, klubovi koji su se interesirali za hrvatskog veznjaka. Međutim, Rakitiću ugovor istječe 2021. i mogao bi otići besplatno, što je ipak scenarij koji Barcelona želi izbjeći.

gol expired Englezi ponovno odgodili nastavak natjecanja: Upitan je regularan završetak sezone divider

Rakitić je u Barceloni već šestu godinu, a stigao je za 18 milijuna eura. Bio je to sjajan posao kada se pogleda koliko su dobili od Rakete, čija vrijednost je nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji skočila čak do 70 milijuna eura (po Transfermarktu).
Ipak, nakon što je izgubio mjesto neupitnog startera, navršivši pritom i 32 godine, njegova vrijednost pala je na trenutačnih 25 milijuna eura.

Uspije li Sevilla vratiti Rakitića, nema sumnje da će razveseliti svoje navijače koji Raketu redovito pozdrave ovacijama kada dođe s Barcelonom na njihov Sánchez Pizjuán.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider