Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To bi bila priča

Rakitić primio nagradu i otkrio planove za budućnost: Želi se vratiti u bivši klub

Hrvatski veznjak otkrio je želje za budućnost.

Ivan Rakitić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U sjeni Zlatne lopte održala se dodjela nagrada DEX, koju provodi seviljski sportski portal El Desmarque. Nagrada je to u kojoj nisu biti samo sportski uspjesi, nego i oni izvan terena.

Jedan od dobitnika ove godine bio je i Ivan Rakitić, koji je dobio nagradu pod nazivom ''Vrijednosti''. Tom prilikom Rakitić se vratio u Sevillu u kojoj je proveo lijepe dane svoje karijere i još uvijek je omiljena ličnost tamošnjih navijača.

Andy Ruiz i Anthony Joshua (Foto: AFP) Astronomske cifre za meč Joshue i Ruiza: Prvak će zaraditi puno manje, Joshua će uzeti bogatstvo

Rakitić je prilikom dodjele i zaplakao sjetivši se poginulog bivšeg suigrača Josea Antonija Reyesa, a novinarima je otkrio da se jednog dana želi vratiti u Sevillu.

"Ako se ikad vratim u neki klub, bit će to Sevilla. Sretan sam jer klub raste i ima dobre igrače, puno je jači i bolji. To me čini ponosnim, moj san je ponovno odjenuti Sevillin dres", rekao je.

Rakitić nije vezan uz Sevillu samo nogometno – tamo je pronašao i suprugu Raquel. U Sevilli je prove tri godine i napravio iskorak u nogometnu elitu – 2014. kupila ga je Barcelona za 18 milijuna eura (po Transfermarktu).

Pep Guardiola Izletjelo mu pred svima: Guardiola slučajno otkrio ime novog kluba?

Nastavi čitati

Nastavi čitati