Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Glamur i sunce

Barcelonin stroj za golove napušta Camp Nou: Nazire se nova destinacija

Luis Suarez je u šest sezona u Barci u 270 nastupa zabio 191 pogodak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona bi ovoga ljeta mogla prodati 33-godišnjeg urugvajskog napadača Luisa Suareza, za kojeg je zainteresirano više klubova u američkoj MLS ligi, a poesbno Inter Miami, čiji je vlasnik David Beckham, objavili su španjolski mediji.

gol expired Šukeru zadali konačni udarac: Dotakao dno u rodnom gradu. Može li se iskupiti ili je već kasno? divider

Luis Suarez je u šest sezona u Barci u 270 nastupa zabio 191 pogodak. No, pandemija koronavirusa uzrokovala je financijske probleme i moćnoj Barceloni, koja je značajno srezala plaće svojim igračima.

Suarez ima ugovor s Barcelonom do ljeta 2021., s tim da može biti aktivirana opcija produženja ugovora za još godinu dana. Iako je urugvajski nogometaš i ove sezone bio efikasan, postigao je 14 golova, vodstvo Barce boji se mogućih ozljeda koje su kod igrača njegove dobi česta pojava, a muči ih i njegova velika plaća.

gol expired Na vidiku odlično rješenje za Ivana Rakitića: Čeka ga slavni trener, dobra momčad i spektakularan stadion divider

Još jedan razlog za njegovu prodaju je i mogući povratak Neymara, te dovođenje napadača Lautara Martineza (22), koji je ove sezone pružao odlične partije u dresu Intera.

Povratak UFC-a

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider