Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Benzinom na vatru

Bale opet razbjesnio Madriđane: Kida živce Kraljevima i nije ga briga. Ima 50 milijuna razloga...

Bale je opet razjario madridske medije i Realove navijače, a da uopće nije bio na terenu...

Zinedine Zidane i Gareth Bale (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jonathan Barnett, menadžer Garetha Balea, nedavno je izjavio da je njegov štićenik sretan u Madridu, da se osjeća dobro te da ne misli napustiti Real.

Možda se Bale doista osjeća dobro u Madridu, ne treba sumnjati da uživa, tamo su golf-tereni prekrasni, ali ponašanjem baš ne pokazuje da su mu Realove utakmice visoko na listi prioriteta. Opet je razjario madridske medije i Realove navijače, a da uopće nije bio na terenu.

Naime, Bale je po staroj navadi opet napustio Santiago Bernabeu prije nego što je završila sinoćnja utakmica s Real Sociedadom u Kupu kralja. Okončana je iznenađujućim porazom Reala (3:4), a zna se što obično slijedi kada Real izgubi na Bernabeuu - lavina kritika i optužbi.

gol expired Igra u Premierligi, a zarađuje manje nego neki u HNL-u: Dobit će povišicu od 1500 posto divider

Bale je odlaskom sa stadiona, i to u trenutku kada je Real pokušavao svim silama smanjiti zaostatak od tri gola, bacio punu kantu benzina na već rasplamsanu vatru. Madridski mediji i Realovi navijači ionako ga imaju na piku, pa ne čudi što ga dan poslije raskidaju poput bijesnih tigrova.

Velšanin je uredno sačekao 80 minutu jer su mu u klubu naložili da mora provesti u loži najmanje toliko, a onda se pri rezultatu 4:1 za goste hladno pokupio kako bi izbjegao prometnu gužvu. Dok se spuštao niz stube u garažu velebnog stadiona, mogao je čuti da Real zabija golove i sustiže vodstvo Sociedada, ali to ga nije nagnalo da se vrati na tribinu.

gol expired Je li ovo dokaz da je puklo s glavnom zvijezdom? United spustio cijenu i odbio ga povesti na put divider

Balea očito više od rezultata kluba koji ga tako bogato plaća brine prometna situacija u Madridu. Tko zna, možda je žurio na ponoćnu partiju minigolfa. Velšanin je izvan travnjaka već četiri utakmice, dvije zbog ozljede i još dvije zbog tehničke odluke.

U Realu su već odavno izgubili strpljenje, no moraju ga trpjeti. Skupo ga plaćaju i ne znaju što bi s njim. Bale je u nekoliko navrata poručio da se uopće ne uzrujava, igrao ili ne igrao. Poručuje da ne namjerava napustiti Real dok mu ugovor ne istekne. Tko bi se uzrujavao s godišnjom plaćom od 17 milijuna eura neto.

Deontay Wilder (Foto: AFP) Ima li Wilder najjači udarac svih vremena? "Luđak" koji je zamalo ubio Tysona odgovara na vječno pitanje divider

"Imam još tri godine ugovora. Ako žele da odem, morat će mi isplatiti 51 milijun eura. Ako me ne žele isplatiti, ja ostajem. Ako mi ne budu dali igrati, uopće se ne brinem. Imat ću puno slobodnog vremena pa ću igrati golf", bez krzmanja je ispalio Velšanin na kraju prošle sezone.

Real već duže vrijeme pokušava prodati Balea, ali nikako da nađe kupca koji je spreman izdvojiti pozamašnu odštetu i još mu namiriti ogromnu plaću. Bale očito nema namjeru prijeći u drugi klub ako ne dobije barem približnu plaću koju ima u Realu, a gdje naći klub koji je spreman izdvojiti toliki iznos koji je zagazio u tridesete.

Kako stvari stoje, čini se da će Velšanin još dugo kidati živce Madriđanima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider