Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već dugo se kuha transfer

Je li ovo dokaz da je puklo s glavnom zvijezdom? United spustio cijenu i odbio ga povesti na put

Manchester United trenutačno se nalazi na sedmom mjestu Premierlige i ima gomilu problema.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poput svih ostalih koji ovog vikenda nemaju nikakvu utakmicu, i Manchester United oslobodio je svoje igrače bilo kakvih obveza.

Preciznije rečeno, otišli su na svojevrsni team building u Španjolsku, što samo po sebi i ne bi bila neka vijest da s popisa putnika nije uklonjen Paul Pogba.

Ipak nije problem u trenerima

Francuski reprezentativac već dulje vrijeme ne pruža ono što se od njega očekuje i zbog čega je doveden iz Juventusa za odštetu veću od 100 milijuna eura

Ispostavilo se da to nema veze s trenerima (Jose Mourinho i Ole Gunnar Solskjaer), već isključivo sa samim Pogbom, koji na terenu ne daje ni približno ono što je dokazao da može.

Kao takav postao je pravi kamen spoticanja u svlačionici, a čini se kako su Crveni vragovi donijeli definitivnu odluku da ga prodaju u ljetnom prijelaznom roku.

Dio engleskih medija piše kako je United spreman smanjiti svoja potraživanja za veznjaka koji će uskoro proslaviti 27. rođendan.

Zidane ga i dalje želi u Realu

Kada se kao vrlo ozbiljan interesant prošle godine pojavio Real Madrid, čiji trener Zinedine Zidane i dalje nije odustao od želje da dovede Pogbu, Englezi su izvjesili cijenu od 200 milijuna eura, što je ohladilo Kraljevski klub.

Sada, nakon što su uvidjeli kako Pogba glavom više nije na Old Traffordu, spremni su ga prodati i za 150 milijuna eura.

Kako se bude približavao ljetni prijelazni rok, nije isključeno, dapače dosta je izvjesno, da bi ta cijena mogla još padati...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider