Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Masovna akcija

Bad Blue Boysi opet spašavaju Dinamo i pozivaju: ''Dinamovci, vrijeme je za buđenje! Vrijeme je za obranu kluba''

Najgorljiviji navijača Dinama obratili su se navijačima maksimirskog kluba i široj hrvatskoj javnosti javnim priopćenjem…

BBB na Maksimiru (Foto: Dragan Matic / CROPIX)

Bad Blue Boysi aktivno su se uključili u borbu za Dinamo. Kao i mnogo puta u povijesti, najgorljiviji navijači Dinama shvatili su da ne mogu ostati po strani u trenucima kada se lomi sudbina voljenog im kluba.

Što je još važnije, kako bi ostvarili krajnji cilj, a to je promjena Statuta i demokratski izbori po principu "jedan član, jedan glas", Boysima je savršeno jasno da se u ovoj bitci ne mogu osloniti ni na koga osim na sebe i vojsku Dinamovih navijača.

Stoga su poslali priopćenje za javnost uoči sudbonosne Skupštine maksimirskog kluba, koja je zakazana 9. ožujka.

Andrej Plenković i Gordan Jandroković te Mirko Barišić, Zdravko i Zoran Mamić Žestoka borba za Dinamo i 500 milijuna kuna: Antolić odlazi, visoka politika ulazi, a gdje je Plenković? divider

"Želimo se ovim putem obratiti svim navijačima i simpatizerima Dinama i pozvati ih na potpunu mobilizaciju.

U tijeku je ponovni pokušaj zločinačke organizacije predvođene Zdravkom Mamićem da u potpunosti preuzme kontrolu nad našim klubom. Takozvana 'sponzorirana učlanjenja' koja se proteklih nekoliko dana provode po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini nisu ništa drugo nego ismijavanje kluba, kao i svih njegovih članova i povjerenika u korist samo i jedino kontrole te zločinačke organizacije nad klupskim financijama.

Svima onima koji asistiraju u ovoj sramotnoj operaciji poručujemo da ćemo ih dobro zapamtiti i garantiramo im da će od danas njihova imena i imena njihovih organizacija i kompanija postati predmet našeg interesa. Dinamovci, vrijeme je za buđenje! Vrijeme je za obranu kluba. Vrijeme je da se Dinamo vrati dinamovcima.

Provodimo akciju masovnog učlanjenja u Dinamo u kojoj ćemo ovim štetočinama pokazati kako stvari stoje i kako se zapravo voli Dinamo. Naša akcija nema sponzora, svaki će član sam platiti svoju članarinu u punom iznosu. U njoj će sudjelovati svi oni koji će svoje članstvo u voljenom klubu platiti svojim novcem, oni koji ga stvarno i iskreno vole.

Dinamova glavna loža u Maksimiru Drama u ratu za Dinamo: Otkrivamo plan za kompletnu smjenu i održanje vlasti, priprema se diverzija divider

Svaki navijač Dinama može se učlaniti (ili obnoviti postojeću članarinu čak i prije njezina isteka) u Bad Blue Boys Fan Shopu (Ilica 37) danas i sutra. Fan Shop radi danas od 10 do 14 te od 17 do 20, a sutra od 10 do 20 sati.

Također, učlanjenje ili produženje članstva bit će organizirano i na sjevernoj tribini na današnjoj utakmici s Lokomotivom.

Vremena je malo, ali bit će i to dovoljno. Važno je napomenuti da se učlanjenja ili obnavljanje članstva obave isključivo na spomenutim lokacijama kako bi ova akcija imala željeni efekt. Ukupni broj članova objavit ćemo na kraju akcije.

BAD BLUE BOYS"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider