Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MNOGI SU GA TRAŽILI

Igor Tudor dobio veliko pojačanje, u Marseille dolazi najveće otkriće Svjetskog prvenstva u Katru

Azzedine Ounahi ostvario je veliki transfer na račun sjajnih partija na Svjetskom prvenstvu.

Luka Modrić i Azzedine Ounahi (Foto: Afp)

Nogometna reprezentacija Maroka jedna je od najljepših sportskih priča u 2022. godini, a puno toga je u njihov fenomenalan nastup na Svjetskom prvenstvu u Katru ugradio nogometaš koji nikako nije bio u prvom planu.

Josip Brekalo Fiorentina na zanimljiv i originalan način predstavila dolazak Josipa Brekala divider

U pitanju je 22-godišnji Azzedine Ounahi, momak kojeg ste vjerojatno zapamtili po broju 8 na dresu, koji je tamo otišao kao veznjak francuskog Angersa, posljednje plasirane momčadi Le Championata.

Oduševio pri eliminiranju Furije

Ounahija je i Luis Enrique posebno istaknuo nakon utakmice u kojoj su Marokanci eliminirali njegovu Španjolsku te se vjerovalo kako će ga Angers teško zadržati nakon prvenstva. To se sad dogodilo i to tako da je ovaj mladi nogometaš donio vjerojatno vrlo dobru odluku o ostanku u Francuskoj.

Njega će od sada na raspolaganju imati Igor Tudor, trener Olympique Marseillea, kojem za sada odlično ide na klupi ovog velikana. Oni se trenutno nalaze na trećem mjestu ljestvice, s pet bodova iza vodećeg PSG-a te dva boda iza drugoplasiranog Lensa.

Odšteta otkriva dobar posao kluba

Transfer je dogovoren uz odštetu od osam milijuna eura, uz potencijalne bonuse ovisne o nastupima i rezultatima.

Time je Tudorova momčad nadmašila više klubova, u prvom planu Leeds United i Napoli, koji su također poslali službene ponude Angersu.

Anthony Gordon Everton usred borbe za ostanak prodaje Newcastleu svog najvećeg dragulja divider

Ounahi je kreativni veznjak velikog radijusa kretanja te sjajne tehnike, mnogi bi rekli kompletan moderni igrač. Odšteta nije velika tako da se svi slažu kako je Marseille napravio sjajan posao, a Igor Tudor dobio igrača kojeg će imati priliku iskoristiti na više različitih načina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider