Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KREĆE OPORAVAK

Azpilicueta se javio navijačima nakon jučerašnje strašne ozljede

Nema tko se jučer nije ozbiljno zabrinuo za stanje Cesara Azpilicuete nakon ozljede u susretu protiv Southamptona.

Azpilicuetina ozljeda (Foto: Guliver Images)

Na utakmici 24. kola Premier lige između Chelseaja i Southamptona dogodili su se trenuci kakve bi svi prisutni htjeli što prije zaboraviti. 

Kovačić pomaže Azpilicueti VIDEO Strašna ozljeda Chelseajeva kapetana, cijeli stadion nekoliko minuta bio u šoku: Mateo Kovačić prvi došao u pomoć! divider

Teška ozljeda koju je kapetan plavih, Cesar Azpilicueta, doživio u sudaru sa Sekou Marom, uzrokovala je muk na stadionu.

Teško zaboravljive scene sa Stamford Bridgea

Dugo je trajalo ukazivanje pomoći Španjolcu, da bi ga na kraju iznijeli imobiliziranog na nosilima te s maskom za kisik preko usta. 

Prve su informacije otkrile kako je Azpilicueta u bolnici te da je pri svjesti i da razgovara sa suprugom, a danas se odlučio javiti i on sam.

"Pozdrav svima. Hvala vam na porukama ljubavi i podrške. Moja obitelj i ja bismo htjeli zahvaliti svima koji su se brinuli za mene nakon jučerašnjeg incidenta. Krenuvši s medicinskim timom Chelseaja, preko suigrača i protivničkih igrača, do bolnice. Hvala vam svima iz dubine mog srce. Sad je vrijeme za oporaviti se i uskoro se vidimo ponovno na terenu", napisao je uz fotografiju.

Trenutno nije poznato koliko će Azpilicueta izostajati, no sigurno je kako neka ozljeda vrata ili dušnih puteva postoji. Uskoro bi se i klub trebao izjasniti po pitanju zdravstvenog stanja svog kapetana.

Marcus Rashford Manchester United pregazio Leicester i nastavio lov na vodeći dvojac divider

Azpilicueta je inače u Chelseaju od 2012. godine, što ga čini pravom ikonom kluba, a potpuno je zasluženo od 2019. godine i kapetan kluba koji trenutno prolazi jako teške trenutke.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider