Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nastavak sezone i dalje upitan?

Austrijanci započeli s nogometnim treninzima: Jedan igrač prvoligaša novozaražen

Većina austrijskih klubova vratila se treninzima uoči nastavka sezone po prilagođenim uvjetima.

Nogometaši RB Salzburga treniraju (Foto: Afp)

Još jedan austrijski prvoligaš, Mattersburg počeo je u četvrtak s treninzima, ali bez jednog igrača koji je zaražen koronavirusom.

Nogometaši su trenirali u četiri skupine - napadači, obrambeni igrači i vratari - po sat vremena, ali u različitim vremenima i na različitim terenima. Jedan standardni igrač, čiji identitet nije otkriven, bio je pozitivan na koronavirus i nije trenirao.

Pamela Reif Prelijepa Pamela inspirirala igrače njemačkog kluba na dodatni rad: "Zaljubili smo se"

"Igrač je u karanteni i neće trenirati do novog testiranja", priopćeno je iz austrijskog kluba.

Trener Franz Ponweiser zadovoljan je zbog mogućnosti da se trenira i dodao je da trening u manjim skupinama dobro funkcionira.

John O\'Shea i Luis Figo Nezaboravni trenutak kad je ismijan veliki Luis Figo: Ljudi su se hvatali za glavu

Austrijski prvoligaši od početka tjedna mogu trenirati u manjim skupinama koje čine uvijek isti igrači i poštujući sve upute zdravstvenih službi.

Još uvijek se ne zna hoće li i kada Bundesliga nastaviti sezonu. Austrijska vlada dala je dopuštenje austrijskoj Bundesligi da se sezona nastavi, ali pod uvjetom da se utakmice igraju bez gledatelja i da se svi igrači testiraju prije utakmica.

Manchester United protiv Chelseaja 2009. Najgenijalniji gol u povijesti nogometa koji nije priznat: Rooney, Giggs i Ronaldo poludjeli jer su to vježbali

Nastavi čitati