Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Malo previše opravdavanja

Atletico opet šokiran, Simeone podigao prašinu enigmatičnim izjavama: "Ako još budem ovdje…"

Atletico je drugu sezonu zaredom ispao u Kupu kralja od trećeligaša…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atletico je sinoć šokiran u drugom kolu Kupa kralja. Vodeća momčad La Lige izgubila je 1:0 od trećeligaša Cornella.

Diego Simeone odmarao je neke prvotimce, no u postavi su bile zvijezde poput Joaa Felixa, Renana Lodija, Josea Gimeneza, Saula Nigueza, Felipea i Angela Corree.

Atletico je i prošle sezone u Kupu kralja ispao od trećeligaša (Cultural Leonesa). Dvaput zaredom od niželigaša ispasti...

gol expired Pobuna u svlačionici Reala: Ramos opet zakuhao frku. Modrić pristao, kapetan sve razbucao divider

„Uvijek želimo pobijediti, no danas je naš protivnik zaslužio proći dalje, jednako kao i prošle sezone“, kazao je Simeone nakon utakmice.

„Dobro su igrali, onako kako su željeli, osvajali su druge lopte, držali su visok intenzitet i ne preostaje nam ništa drugo nego im čestitati“, istakao je argentinski stručnjak i zatim je odaslao enigmatičnu rečenicu koja je podigla dosta prašine.

„Probat ćemo se iskupiti ako još budem ovdje sljedeće sezone.“

gol expired Fanovi napali američku zvijezdu zbog ove fotografije: Proslava Božića otišla u krivom smjeru divider

Potom je dodao:

„U nogometu se stvari brzo mijenjaju, uvijek morate biti otvoreni za sve mogućnosti. Ja sam sretan u Atleticu, ali spreman sam prihvatiti svaku odluku kluba“, kazao je Simeone kojem ugovor s Rojiblancosima istječe u ljeto 2022.

Možda neki sumnjaju da su Madriđani tankirali kako bi se koncentrirali na prvenstvo i Ligu prvaka. Saul se ispričao navijačima:

„Oni su igrali svoju igru i bili su bolji. Žao mi je zbog naših navijača. Nikada ne želimo izgubiti, ali posljednjih godina ne idu nas baš kup-natjecanja na jednu utakmicu.“

gol expired Inter je sinoć izgubio, ali svi pričaju o kopačkama Marcela Brozovića divider

Skeptici bi rekli da se Rojiblancosi malo previše opravdavaju. Čemu toliko isticanje da su željeli pobijediti. To se podrazumijeva, zar ne!?

Kako god, Simeone će u prosincu napuniti deset godina na klupi Atletica. U godini jubileja Argentinac ima lijepu šansu osvojiti drugi naslov prvaka Španjolske. Atletico ima dva boda prednosti i dvije utakmice manje od gradskog rivala Reala.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider