Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sestra se izlanula

Fanovi napali američku zvijezdu zbog ove fotografije: Proslava Božića otišla u krivom smjeru

Proputovala je pola svijeta kako bi Božić proslavila sa svojim najdražima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedna od najpoznatijih svjetskih nogometašica Alex Morgan zaražena je koronavirusom, a zarazila se u krugu obitelji tijekom božićnih praznika.

Ne bi tu bilo ništa čudno da u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i u većini svijeta, dežurne liječničke i epidemiološke službe nisu apelirale da se spriječe masovna obiteljska okupljanja.

Morgan je nekoliko dana prije Božića raskinula ugovor s Tottenhamom i iz sjevernog Londona zaputila se kući u Kaliforniju.

Nitko to ne bi ni znao da jedan njezin obožavatelj nije naletio na fotografiju koju je na Instagramu objavila njezina sestra Jennifer. Ispred božićne jelke pozirala je cijela obitelj, osmero odraslih i troje djece.

"Nažalost, moja obitelj i ja smo zatvorili 2020. godinu saznanjem da smo se zarazili koronavirusom tijekom praznika. Svi smo dobre volje i dobro se oporavljamo. Nakon što mi završi izolacija, potražit ću smjernice kako bih osigurala da se moje tijelo u potpunosti oporavi i da se uskoro pridružim svojim suigračicama iz reprezentacije", napisala je Morgan na Twitteru.

Veliki broj pratitelja nije imao razumijevanja za njezinu odluku da iz Londona ode u Kaliforniju.

"Možda putovanje za vrijeme pandemije na proslavu Božića sa širom obitelji i nije bila dobra ideja, ha? Tko bi to mogao predvidjeti", napisao je jedan.

Drugi je bio još izravniji:

"Toliko sam te poštovao, ali nikad nisam vidio nekoga tko tako otvoreno zanemaruje smjernice javnog zdravstva!"

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider