Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
EMERY NASTAVLJA RADITI ČUDA

Aston Villa savladala Tottenham u gostima, Manchester United napokon nekoga razbio

Veliku pobjedu ostvarila je Aston Villa na gostovanju kod Tottenhama, gdje je slavila rezultatom 1:2, dok je Manchester United slavio kod Evertona s 0:3.

Slavlje igrača Aston Ville (Foto: Afp)

Nogometaši Aston Ville pobijedili su kao gosti Tottenham rezultatom 2:1, u utakmici 13. kola engleske Premier lige odigranoj u nedjelju u Londonu.

Domaća momčad je povela pogotkom Lo Celsa u 22. minuti, time probudivši nadu da će doći na samo bod od vodećeg Arsenala.

Terry Venables Preminuo bivši engleski izbornik, bio je pomoćnik McClarenu u debaklu na Maksimiru divider

No, momčad Unaija Emeryja ugasila im je tu nadu te ih čak preskočila na ljestvici.

Duboko u sučevom dodatku prvog poluvremena Pau Torres je uspio izjednačiti. Pobjedu Aston Villi donio je najbolji strijelac momčadi Ollie Watkins u 61. minuti, svojim sedmim golom u ovoj sezoni Premier lige.

United uvjerljiv na Goodisonu

Treću uzastopnu prvenstvenu pobjedu ostvarili su nogometaši Manchester Uniteda koji su u nedjelju nadigrali Everton rezultatom 0:3, gostujući na Goodison Parku.

Gosti su poveli već u trećoj minuti golom 19-godišnjeg Argentinca Alejandra Garnacha koji će zasigurno konkurirati za najljepši pogodak ove sezone u Premier ligi. Mladi argentinski napadač je na ubačaj Dalota briljantnim "škaricama" sa 12 metara iskosa s lijeve strane pogodio gornji suprotan kut, iznad potpuno ispruženog domaćeg vratara Jordana Pickforda.

Dominik Livaković VIDEO Turci oduševljeni Livakovićem, nova bravurozna obrana naše jedinice Vatrenih divider

Vodstvo Uniteda u 56. minuti udvostručio je Marcus Rashford iz kaznenog udarca, a konačnih 3:0 postavio je Anthony Martial nakon odlične akcije i asistencije Brune Fernandesa.

Manchester United je trećom uzastopnom pobjedom došli do 24 boda i probili se na šesto mjesto prvenstvene ljestvice. Everton je zbog kazne koje mu je izreklo vodstvo lige za kršenja financijskih pravilnika ostao bez deset bodova pa je sa samo četiri boda na predzadnjem mjestu.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider