Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
žilavi burnley

Topnici pobjedom otvorili 2. kolo Premierlige: Ceballos asistirao, Lacazette i Aubameyang zabijali

Utakmicom Arsenala i Burnleyja otvoreno je 2. kolo engleske Premierlige.

Galerija Arsenal zabija pogodak (Foto: AFP) Arsenal slavi pogodak (Foto: AFP) Arsenal slavi pogodak (Foto: AFP) +2 Burnley zabija pogodak (Foto: AFP)

Zinedine Zidane i Real Madrid mogu već sada lupati glavom u zid zbog odluke da puste Danija Ceballosa na posudbu u Arsenal. Mladi Španjolac zaigrao je od prve minute u susretu 2. kola engleske Premierlige protiv Burnleyja, te u potpunosti oduševio. 

Upisao je obje asistencije na utakmici za Alexandrea Lacazettea i Pierre-Emericka Aubameyanga, u pobjedi Topnika 2:1. 

Nije to bila jednostavna utakmica za momčad Unaia Emereyja protiv vrlo žilavog i fizički moćnog Burnleyja.

VIDEO: Stipe Miočić žestokim nokautom vratio pojas UFC prvaka i možda poslao Cormiera u povijest! Miočić udara Cormiera Miočić - Cormier Miočić udara Cormiera +2 Miočić - Cormier

Poveo je Arsenal u 13. minuti nakon što se sjajno s dvojicom igrača na leđima snašao Lacazette. Obojicu je okrenuo i u padu snažnim udarcem progurao loptu Popeu kroz noge. 

U samoj završnici prvog poluvremena Barnes je iskoristio sretni odbijanac i u situaciji jedan na jedan s Lenom mirno matirao njemačkog vratara. 

Rezultat se nije mijenjao do 64. minute kada je Ceballos uposlio Aubameyanga, a ovaj u trku s ruba kaznenog udarca neobranjivo pogodio donji desni kut Burnleyjevog gola. 

Stipe i DC oči u oči (Screenshot) Supruga i kćerka bodrile Miočića u hrvatskom dresu, Cormier mu se provokativno unio u lice divider

 

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider