Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što je mislio?

Messi briljirao za Argentinu pa zbunio komentarom: Odlazi li u mirovinu ili iz PSG-a?

Lionel Messi poslije pobjede Argentine dao je zanimljiv komentar, a mediji se pitaju je li mislio na odlazak iz PSG-a ili prekid reprezentativne karijere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj utakmici 17. kola južnoameričkih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo Argentina je u Buenos Airesu pobijedila Venezuelu s 3-0.

Utakmica nije imala nikakvu posebnu rezultatsku težinu jer je Argentina već ranije osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo krajem ove godine, dok je Venezuela bila prije utakmica, a i dalje je, na posljednjem mjestu ljestvice.

gol expired Evo što je Hrvatskoj potrebno protiv Slovenije i Bugarske kako bi osigurala drugi "šešir" u ždrijebu za Mundijal divider

Prepuna mitska Bombonera, gdje je odigrana utakmica, od početka je bodrila svoje miljenike koji su dominirali cijelu utakmicu, ali su u uvodnom dijelu susreta vrlo teško stvarali prave prilike.

Messi i Di Maria sjajni, De Paul najbolji

Igrač utakmice bio je Rodrigo De Paul koji je odigrao odlično, a sve je začinio asistencijama za prva dva pogotka. Angel Di Maria je zabio pogodak i asistirao, dok je u nastavku utakmice cijela argentinska momčad pokušavala pomoći kako bi Messi zabio pogodak. To se i dogodilo, u 82. minuti Messi je zabio za konačnih 3-0.

gol expired Bizarna incijativa iz Argentine: "Želimo da reprezentacija ponese Maradonino srce u Katar" divider

Uoči utakmice puno se govorilo o tome je li ovo možda posljednja Messijeva utakmica u dresu reprezentacije u Buenos Airesu, a o svojoj budućnosti u nacionalnom dresu Messi je nakon susreta rekao.

"Dobro ću razmisliti što poslije SP-a"

"Ne znam. Razmišljam o tome tko nam je prvi idući suparnik. Dakle, prvo razmišljam o Ekvadoru. Potom o pripremnim utakmicama u rujnu i listopadu, a nakon toga ću o Svjetskom prvenstvu. Nakon toga? Dobro ću razmisliti što i kako dalje. Ponavljam, ne znam“, rekao je Messi koji je za Argentinu odigrao četiri Svjetska prvenstva, a 2014. godine u Brazilu je igrao finale gdje su 'gauči' poraženi od Njemačke.

gol expired Hajdukov Makedonac nije mogao odoljeti: Poslao poruku Talijanima nakon povijesne pobjede divider

Svjetsko prvenstvo su, ranije, osigurali Brazil, Argentina, Ekvador i Urugvaj, a u Južnoj Americi, u posljednjem kolu, vodit će se velika borba za peto mjesto koje vodi u interkontinentalne kvalifikacije protiv pete reprezentacije iz Azije. Uz trenutačno peti Peru, izglede za dodatne kvalifikacije uoči posljednjih 90 minuta još imaju šesta Kolumbija te sedmi Čile.

U posljednjem kolu igraju: Peru - Paragvaj, Venezuela - Kolumbija, Bolivija - Brazil, Čile - Urugvaj i Ekvador - Argentina.

Južnoameričke kvalifikacije za SP, 17. kolo:

Argentina - Venezuela 3-0 (Gonzalez 35, Di Maria 79, Messi 82)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider