Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Važne prijateljske

Evo što je Hrvatskoj potrebno protiv Slovenije i Bugarske kako bi osigurala drugi "šešir" u ždrijebu za Mundijal

Hrvatskoj je u dvije utakmice potreban jedan remi kako bi osigurala drugu jakosnu skupinu u ždrijebu za SP u Kataru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija davno je osigurala plasman na Mundijal, a jedino što ju sad zanima uoči starta Svjetskog prvenstva u Kataru jest ždrijeb skupina.

Prije njega još treba odrediti u kojoj će jakosnoj skupini biti Zlatko Dalić i društvo, rezultati na startu dodatnih kvalifikacija nisu nam išli na ruku, ali u sljedeće dvije utakmice, protiv Slovenije i Bugarske, potrebno nam je još jako malo…

Dovoljno će biti odigrati barem jedan remi u dvije prijateljske utakmice, protiv Slovenije 26. ožujka, i u utorak protiv Bugarske, a odgovor na to posljednje pitanje koje zanima Vatrene možete dobiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u.

Pobjede Švedske i Urugvaja nisu nas pomazile

U utakmicama odigranim u četvrtak nisu nam išle na ruku pobjede Urugvaja i Švedske. Urugvaj nas je prestigao, a Šveđani su zadržali nade za drugi šešir u ždrijebu golom u 110. minuti. Da je susret protiv Čeha otišao do jedanaesteraca, ne bi nas mogli stići, ali ovako su još u igri, dobiju li Poljake u odlučujućoj utakmici za odlazak u Katar.

Ispadanjem Talijana, Portugal je upao umjesto njih u prvi pot, a utrka za mjesto u prvoj jakosnoj skupini u ždrijebu još je otvorena. Čak pet reprezentacija koji su iza Portugalaca čekaju novo makedonsko čudo…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider