Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prošao kroz njega

VIDEO Urnebesna snimka je hit: Pogledajte kako je ludi Conte proslavio gol Spursa s Perišićem

Ivan Perišić ustao je s klupe kako bi bolje vidio gol Tottenhama protiv Leicestera, a šef Antonio Conte uskočio mu je u naručje.

Antonio Conte (Foto: Afp)

Nogometaši Tottenhama prije reprezentativne stanke pobijedili su Leicester City s vrlo uvjerljivih 6:2 i došli na korak do vrha Premier lige. Iznad njih su samo Arsenal i Manchester City, pa Spursi ovih dana imaju puno razloga za slavlje.

Ivan Perišić Navijači Leicester Cityja sprdali vlastite igrače zbog Ivana Perišića divider

Vjerujemo, nitko više od trenera Antonija Contea, koji je od svog dolaska prošle sezone preporodio Tottenham, a koliko se dobro provodi u Londonu, dokaz je bila proslava jednog od golova protiv Lisica.

Skočio Perišiću u naručje

Ivan Perišić u tom je razdoblju već bio napustio teren i s klupe je gledao kraj utakmice, a kad su njegovi suigrači zabili, ustao je kako bi imao bolji pogled na travnjak, odnosno kako bi proslavio sa suigračima.

Ivan Perišić Perišić zaigrao u novoj ulozi i namjestio gol u visokoj pobjedi Tottenhama divider

Nije se stigao ni snaći, a u ruke mu je uletio ni manje ni više nego vlastiti šef. Antonio Conte bio je lud od sreće i potrčao je prema klupi, a Ivan mu je prvi došao u zagrljaj. Talijan je veselo skočio i bacio se u naručje svom miljeniku, kojeg je trenirao u Interu i ljetos doveo u Tottenham.

Snimku pogledajte OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider