Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Njihov kroničan problem

Navijači Leicester Cityja sprdali vlastite igrače zbog Ivana Perišića

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u subotu je zaigrao na desnom beku u visokoj pobjedi 6:2 protiv fenjeraša Premier lige Leicester Cityja.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u subotu je zaigrao na desnom beku u visokoj pobjedi Tottehnaka 6:2 protiv fenjeraša Premier lige Leicester Cityja. Ivan je po običaju izvodio sve kornere za Spurse, a nakon jednog od njih nemoćni navijači "Lisica“ sprdali su vlastite igrače.

Pri jednoj relativno rutinskoj obrambenoj reakciji Ironično su navijali za svoju obranu kao da je zabila gol, nakon što je teškom mukom očistila relativno loš udarac iz kuta koji je izveo upravo Ivan Perišić, prenosi Express.

Ivan Perišić Perišić zaigrao u novoj ulozi i namjestio gol u visokoj pobjedi Tottenhama divider

Njihov kroničan problem

Leicester City ove sezone je zakucan za dno premierligaške ljestvice, a jedan od kroničnih problema su prekidi. Dio te agonije bio je jasno vidljiv na utakmici protiv Spursa.

Očajni su poslije kornera i slobodnih udaraca, a protiv Spursa su ih dobili dva komada poslije prekida. Lani su čak 21 gol od primljenih 59 primili na isti način, a navijači uz svoje igrače sprdaju i trenera Brendana Rodgersa, čiji je nedostatak pripreme na prekidima čest problem njegovih.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider