Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dva napadača i...

Conte je čovjek s vizijom: Nije potrošio ni novčića, ali je pripremio tri transfera

Chelsea je vodeći sastav engleske Premierlige, trenutno djeluje moćno i nedodirljivo, a na ljeto će biti još i jači...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zimski prijelazni rok završen je prije manje od 48 sati, a jedan od najrastrošnijih klubova u Engleskoj Chelsea nije potrošio nijedan jedini peni. Britanski mediji vjeruju da je talijanski menadžer Antonio Conte sve to planski odradio, odnosno da je pripremio teren za ljetni prijelazni rok.

Chelsea će navodno idućeg ljeta potrošiti oko 100 milijuna funti na trojicu igrača - dva napadača i jednog stopera.

Glavna meta je nezadovoljnik u madridskom Realu Alvaro Morata. Španjolac cijeli dosadašnji dio sezone igra kao zamjena Karimu Benzemi, iako je očito da je kvalitetniji i opasniji napadač od Francuza. Tržišna cijena Alvara Morate iznosi 40 milijuna funti.

Drugi napadač kojeg Conte želi, a nije dobio ovoga ljeta, je Francuz Moussa Dembele. Napadač Celtica bio je posljednjeg dana prijelaznog roka u Londonu, ali nije potpisao ugovor. Mnogi su mislili da su pregovori propali, međutim 20-godišnji centarfor dogovorio je detalje ugovora koji će potpisati na ljeto. Njegova tržišna vrijednost trenutno je sitnih tri milijuna funti, no za očekivati je da će Chelsea morati isplatiti barem 12 za njegove usluge.

Posljednja velika želja Contea je Nizozemac Virgil van Dijk, stoper Southamptona. Riječ je o pouzdanom 25-godišnjem braniču čija je trenutna tržišna vrijednost 16 milijuna funti, no Southampton će tražiti barem 30.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider