Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poznato prvih 11

Di Marzio tvrdi da je Pioli već odlučio: Balkanci uskaču umjesto najavljenog dvojca

Ante Rebić trebao bi zaigrati od prve minute umjesto Juniora Messiasa na desnom krilu, a Rade Krunić umjesto Brahima Diaza na polušpici u odlučujućem okršaju Milana i Salzburga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski prvak Milan u srijedu će u sjeni Dinamove posljednje nade za europsko proljeće igrati svoju odlučujuću utakmicu, ne smije izgubiti protivSalzburga u zadnjem kolu grupne faze Lige prvaka, želi li se plasirati u osminu finala.

gol expired VIDEO Čačić se požalio na probleme i zaprijetio: "Pobjeda u Zagrebu daje nam nadu da možemo slaviti" divider

Apetiti u Gradu mode porasli su poslije pobjede na Maksimiru (4:0) pa kako lani nisu uspjeli otići u drugi dio turnira, sad žele potvrditi plasman u nokaut fazu ovog natjecanja jer im je dovoljan samo bod na San Siru za to.

Račune im je pomrsio hrvatski dvojac iz Torina za vikend u prvenstvu pa je trener Stefano Pioli odlučio malo promiješati karte i naknadno ubaciti Balkance Antu Rebića te Radu Krunića umjesto najavljenog dvojca.

Ispadaju Diaz i Messias

Hrvatski internacionalac izgleda dobro je iskoristio seriju koju je u zadnje vrijeme dobio kod Piolija te bi nakon starta protiv Torina s klupe trebao uskočiti natrag u udarnu momčad. Novinar Gianluca Di Marzio uvjeren je kako će Reba i Krunić zaigrati umjesto očekivanih Juniora Messiasa i Brahima Diaza.

Igrači Tottenhama slave pogodak Tottenham i Eintracht okrenuli protiv Marseillea i Sportinga: Perišić asistirao za pogodak! divider

Rebić će igrati na desnom krilu, kao u Zagrebu, dok će reprezentativac Bosne i Hercegovine biti "desetka" iza Oliviera Girouda, iako je Diaz u dobroj formi u posljednje vrijeme. Milan bi trebao startati protiv Salzburga s ovih 11:

Tatarusanu - Kalulu, Tomori, Kjaer, Hernandez - Tonali, Bennacer - Rebić, Krunić, Leao - Giroud.

 

Tablica skupine:

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider