Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modri u Londonu

VIDEO Čačić se požalio na probleme i zaprijetio: "Pobjeda u Zagrebu daje nam nadu da možemo slaviti"

Trener Dinama Ante Čačić najavio je utakmicu s Chelseajem u posljednjem kolu Lige prvaka…

Dinamo gostuje u Londonu u posljednjem kolu natjecanja po skupinama Lige prvaka.

Modre na Stamford Bridgeu čeka Chelsea, koji je već osigurao prvo mjesto u skupini i prolaz u osminu finala, no Londonci najavljuju da žele osvojiti tri boda i da neće kalkulirati.

Dinamo treba pobjeda i poraz Salzburga u Milanu kako bi se dokopao trećeg mjesta i nastavio natjecanje u Europskoj ligi.

Modri su negativnom trendu, bilježe tri utakmice bez pobjede. Nakon remija s Hajdukom u Splitu, Modri su teško izgubili od Milana u Zagrebu, a onda su pali i u Osijeku.

„Nema sumnje da je Chelsea veliki favorit, no bio je to i u prvoj utakmici, a na kraju smo mi pobijedili. To nam daje nadu da možemo izboriti proljeće u Europi“, kazao je Čačić dodajući da je sada bitno drukčije situacije nego na početku sezone.

„Oni su tek započeli sezonu, a mi smo bili u najboljem izdanju, prošli smo kvalifikacije za Ligu prvaka.“

Čačić kaže da je ponosan na svoje igrače.

„Imali smo dobre prezentacije u Ligi prvaka, ali uvijek nam je nešto nedostajalo. Bit će vremena za analize. Sutra očekujem sjajnu atmosferu, pun stadion, a i mi ćemo imati potporu naših navijača“, kazao je Čačić i upozorio:

„Imamo i mi manjih problema, Mišić danas nije trenirao, vidjet ćemo što će biti sa Šutalom. Dilaver nije ni doputovao zbog problema s trbušnim zidom.“

Čačić se opet osvrnuo na poraz u gustoj magli Gradskog vrta.
.
„Uvjeti za igru bili su takvi kakvi su bili. S klupe nisam vidio što se događa na terenu. Prvi je to naš poraz u prvenstvu, a ako se već trebao dogoditi, neka se dogodio protiv Osijeka. Ne bi taj poraz trebao ostaviti traga na nama. U napornom smo ritmu, ovo nam je 28. utakmica od početka sezone“, kazao je Čačić.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider