Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otpisan na san siru

Ante Rebić odlazi iz Milana: Talijanski velikan dobio je ponudu od 4,5 milijuna eura

Hrvatski napadač ugovorom je do ljeta 2025. godine vezan za Milan, koji ga želi prodati kako bi nešto i zaradio na njemu.

Ante Rebić (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Hrvatski nogometaš Ante Rebić jedan je od sigurnih transfera ovog ljeta. Nekadašnji napadač Vatrenih otpisan je u Milanu i uskoro prelazi u drugi klub.

Kako piše turski Fanatik, navodno je na San Siro poslana ponuda Bešiktaša od 4,5 milijuna eura, a Rebiću nude plaću od 2,5 milijuna eura po sezoni.

Rebić se prošle sezone nije baš naigrao u dresu talijanskog velikana, a za Milan je u četiri sezone nastupio 123 puta te zabio 29 golova i imao 17 asistencija.

Ništa od povratka u Hajduk?

Čak se spominjao i njegov odlazak u Hajduk, no takva opcija ipak nije realna. Hajduk ima puno skromnije financijske mogućnosti od Bešiktaša, a i Rebić bi se morao odreći milijunske plaće dolaskom u Split.

Mislav Oršić Mislav Oršić odabrao novi klub, navijači su ga fotografirali nakon što je sletio divider

Hrvatski napadač ugovorom je do ljeta 2025. godine vezan za Milan, koji ga želi prodati kako bi nešto i zaradio na njemu.

U Split bi mogao doći eventualno na posudbu s pravom otkupa, pa sve dok ne potpiše za Bešiktaš treba i tu opciju ostaviti otvorenom.

Prema Transfermarktu vrijedi šest milijuna eura, a 2019. godine vrijedio je čak 40 milijuna eura.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider