Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uskoro objava

Mislav Oršić odabrao novi klub, navijači su ga fotografirali nakon što je sletio

Southampton više ne računa na Mislava Oršića, pa je on sreću potražio kod Nenada Bjelice.

Mislav Oršić (Foto: Afp)

Mislav Oršić danas bi trebao postati novi igrač turskog Trabzonspora. Ono što se danima najavljuje uskoro bi trebalo postati i službeno.

Oršić je u srijedu tijekom večeri sletio u Istanbul. Navijači i novinari odmah su ga fotografirali i sve se brzo proširilo po društvenim mrežama.

Hrvatski napadač proživio je najbolje godine svoje karijere u dresu Dinama, rušio je mnoge velikane europskog nogometa i onda je stigao transfer koji mu je trebao biti kruna karijere.

Velika želja Nenada Bjelice

Otišao je u Southampton i ostvario svoje snove da zaigra u Premier ligi, no Englezi su ga brzo zanemarili i čak prebacili u drugu momčad. Većinom je utakmice gledao s tribina jer je označen kao višak, iako nije dobio ni pravu priliku, čak ni nakon što je Hrvatskoj donio svjetsku broncu u Katru.

Hrvatski trener Nenad Bjelica nedavno je preuzeo turski klub i odmah je izrazio želju za dovođenje Mislava Oršića, kojeg jako dobro poznaje iz njihovih dana na Maksimiru.

Oršić je odabrao destinaciju u kojoj je dobio zagarantiranu minutažu, koja mu je silno potrebna da se vrati u formu i, naravno, u dres hrvatske reprezentacije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider