Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliko pojačanje Osijeka

Bio je najbolji igrač Hajduka i ljubimac Torcide, a sada potpisuje za Osijek

Miljenik Torcide potpisuje za Osijek.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ante Erceg potpisuje za hrvatskog prvoligaša NK Osijek. Kako doznaje Dalmatinski portal, bivši igrač Hajduka dolazi na jednogodišnju posudbu iz Brondbyja.

Erceg je bivši najbolji igrač Hajduka. U dresu splitskog kluba upisao je 56 utakmica, postigao 26 golova i imao 18 asistencija.

Miljenik Torcide

Ercega su obožavali navijači Hajduka, a on im je to vratio sjajnim igrama. Rođeni Splićanin od Torcide je 2017. dobio i nagradu ''Hajdučko srce''.

gol expired Grbić otišao u Madrid: Poznati su detalji ugovora, Lokomotiva ruši rekord Hajduka divider

Uz Vlašića je bio najbolji igrač kluba s Poljuda, Hajduk je imao velike planove s njima, on je obožavao igrati na Poljudu, ali onda je stigla ponuda koju Erceg nije mogao odbiti, pa je zatražio od Hajduka transfer.

Hajduk je prodao Ercega za oko dva milijuna eura u Al-Ahli, a on je dobio bogatstvo.

gol expired Korona se probila i u Dinamo: Zaražen jedan igrač divider

"Sada se pružila prilika da odlaskom u Dubai napravim novi iskorak, riješim egzistenciju za sebe i svoju obitelj i da se napravi dobar posao za klub. Koliko god mi bilo teško otići, u 29. godini moram misliti na sebe i svoje. Hvala vodstvu kluba koje je poštovalo moju želju. Bilo je svakakvih nerealnih priča po medijima, no koliko je to igrača mojih godina ostvarilo ovakav transfer iz HNL-a? Ovo je bila prilika koja dolazi jednom u životu i vjerujem da će navijači imati razumijevanja za moju odluku. Nitko ne zna kakav je to osjećaj dok se ne nađe u takvoj situaciji", rekao je Erceg za Dalmatinski portal nakon odlaska iz Hajduka.

Od Arapa je dobio Lamborghini i 1,2 milijuna eura po sezoni, no samo se šest mjeseci zadržao u Dubaiju i potpisao za Brondby.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider