Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POVIJESNI TRANSFER

Grbić otišao u Madrid: Poznati su detalji ugovora, Lokomotiva ruši rekord Hajduka

Lokomotiva je napravila sjajan posao. Španjolci su doznali detalje ugovora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sati dijele Ivu Grbića do potpisa ugovora života. Dijete Hajduka odlazi u slavni Atletico Madrid, ali ne s Poljuda, nego s Kajzerice.

Lokomotiva je napravila veliki transfer i prodala Grbića Atleticu za šest milijuna eura, a dovela ga je iz Hajduka - besplatno. 

Kako doznaje španjolski Goal, Grbić je danas u pratnji svog menadžera avionom otišao u Madrid, gdje će obaviti liječničke preglede i staviti potpis na povijesni ugovor za hrvatski nogomet. 

gol expired Tuttosport: Hajduk za Tudora traži milijun eura, Juventus pristaje samo na drugi iznos divider

Zašto povijesni?

Najskuplji transfer hrvatskog golmana iznosio je šest milijuna eura kada je Gent prodao Lovru Kalinića u Aston Villu, a i prije tog transfera Kalinić je također držao rekord za najskupljeg hrvatskog golmana. Hajduk ga je prodao Gentu za 3,7 milijuna eura pa tako Lokomotiva ruši Hajdukov klupski rekord, a uskoro će i Kalinićevih šest milijuna postati drugi najveći transfer golmana u hrvatskoj povijesti. Naime, Grbićev bi transfer prema nekim izvorima kroz bonuse mogao narasti i do osam milijuna eura, ali i dalje su to samo špekulacije i nema službene potvrde.

Osim Hajduka izgubio ga je i Slaven Bilić

Goal doznaje kako je Slaven Bilić skoro dogovorio Grbićev transfer u WBA, ali u posljednjem trenu Atletico je ponudio najviše i kupio sjajnog 24-godišnjeg golmana. Španjolci pišu kako je Bilić stavio Grbiću ponudu na stol, mladi golman bio je za odlazak u Englesku, ali onda je došao Atletico i pokvario planove bivšem hrvatskom izborniku. Atletico se ne odbija.

gol expired Korona se probila i u Dinamo: Zaražen jedan igrač divider

Lokomotiva osim silnih milijuna dobiva i golmana Atletico Madrida

Atletico u Lokomotivu šalje Alexa Dos Santosa, golmana iz svoje nogometne škole, a Lokomotiva će dobiti i 15 % od prodaje Grbića u neki drugi klub u budućnosti. 
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider