Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ugovor života

Tuttosport: Hajduk za Tudora traži milijun eura, Juventus pristaje samo na drugi iznos

Pirlo silno želi Tudora vidjeti na klupi Juventusa, ali Hajduk traži milijun eura, što od talijanskog velikana neće dobiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije nekoliko dana navijače Hajduka, ali i cijelu hrvatsku nogometnu javnost iznenadila je vijest da slavni Juventus želi Igora Tudora za pomoćnog trenera. Glavnu riječ za dovođenje Tudora vodi legendarni Andrea Pirlo, koji silno želi hrvatskog trenera u svom stožeru, a nedavno je preuzeo momčad iz Torina.

Tudor nije puno razmišljao, ipak ne zove Juventus svaki dan pa je navodno odmah prihvatio ponudu, a sada je red na Hajduku i Juventusu da se dogovore oko odštete jer je Tudor pod ugovorom sa splitskim klubom.

Kako prenosi talijanski Tuttosport, inače pouzdani izvor za vijesti u Juventusu, čelnici Hajduka traže za Tudora milijun eura, no Juventus za to ne želi ni čuti.

gol expired Tko nakon Tudora? Ovo su kandidati za novog trenera Hajduka, jedno ime u blagoj prednosti divider  

Iako Hajduk želi milijun eura, klubovi bi se ipak mogli naći negdje na sredini tog iznosa. Jučer se spominjala cifra od 400 tisuća eura, što je realna odšteta i tu bi se klubovi mogli naći.

Igor Tudor zna sve o Juventusu

Tudor je s Hajdukom imao loše rezultate. Navijači Hajduka silno su željeli to drugo mjesto koje je vodilo u kvalifikacije za Ligu prvaka, no nakon stanke zbog koronavirusa Hajduk je upisao niz negativnih rezultata i osvojio tek peto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu.

Talijani jako dobro poznaju Tudora, a pogotovo čelnici i navijači Juventusa, gdje je Tudor bio pod ugovorom čak devet godina. Bivši stoper hrvatske reprezentacije za Juventus je odigrao 110 utakmica i upisao 15 golova.

Tudor je u trenerskoj karijeri u dva navrata vodio Hajduk, a bio je trener PAOK-a, Karabükspora, Galatasaraya i Udinesea.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider