Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Da vas čujemo

ANKETA Je li Moussa Wague trebao biti isključen protiv Hajduka?

Je li Moussa Wague preoštro isključen na utakmici Gorice i Hajduka, pogledajte kontroverzan detalj pa odgovorite u anketi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan poslije okršaja Gorice i Hajduka 0:1 u 13. kolu Supersport HNL-a duhovi još ne miruju, trenutak odluke, smatraju mnogi, dogodio se u 50. minuti kad je sudac Dario Bel dosudio kazneni udarac poslije okršaja Stipe Biuka i Mousse Waguea.

Bel je isključio braniča Gorice i dosudio kazneni udarac za Bile koji Marko Livaja nije uspio pretvoriti u prednost gostiju. Mnogi će reći karma je ispravila pogrešku na koju je Belu sugerirao VAR?!

Marko Livaja Kadar koji dokazuje da je Livaja trebao ponovo pucati promašeni penal protiv Gorice divider

Igrač Bilih Stipe Biuk i Goričin Mussa Wague bili su u duelu koji se može okarakterizirati kao "remplanje“, Biuk je najprije vukao Waguea pa ovaj njega, a sudac Dario Bel je pokazao nastavak igre, no nakon poziva iz VAR sobe, odlučio pogledati situaciju pa poslije dugog nećkanja promijenio odluku, dosudio penal i isključio Waguea.

Pogledajte situaciju OVDJE.

Pojedini tvrde da je Biuk bio preblizu Baniću da bi se situacija okarakterizirala kao prekršaj za penal, što vi kažete, recite nam u anketi – je li Waggue ispravno isključen?

Je li Moussa Wague trebao biti izravno isključen protiv Hajduka?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider