Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
El Clasico u Las Vegasu

Ancelotti otkrio hoće li Real dovesti nova pojačanja i što će igrati Hazard: "S Barcom nema prijateljskih utakmica"

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti najavio je da će Edena Hazarda koristiti kao lažnu devetku…

Luka Modrić i Carlo Ancelotti (Foto: nordphoto GmbH / Alterphotos/NORDPHOTO/Pixell)

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti održao je press-konferenciju uoči turneje po sjevernoameričkom kontinentu. Real je započeo pripreme za novu sezonu. Prozivka je bila u Madridu, a potom kraljevska ekspedicija putuje u SAD.

Luka Dončić, Goran Dragić, Shaq O'Neal VIDEO Shaq priredio šou na hrvatskoj obali: Puštao glazbu pa na binu pozvao Luku Dončića divider

Talijanski trener, koji je bio u društvu Thibauta Courtoisa, dao je naslutiti da će Edena Hazarda ove sezone koristiti kao lažnu devetku te da Real nema namjeru dovoditi nove igrače do kraja ljetnog prijelaznog roka.

Hazard lažna devetka

Pitanje centarfora.

"Imamo mnogo opcija za tu poziciju. Benzema je broj 1, ali moramo shvatiti da će to biti čudna sezona, drugačija, sa Svjetskim prvenstvom između i moramo vidjeti različite opcije. Moja ideja je pokušati vidjeti Edena na toj poziciji. S obzirom na Edenove igračke kvalitete, on bi to mogao igrati jako dobro. Testirat ćemo ga, pa ćemo vidjeti. To je sličan slučaj kao s Asensijom", kazao je Ancelotti.

Eden Hazard u momčadi Real Madrida Real bi mogao dobiti najveće pojačanje: Velika zvijezda izgleda savršeno i opet želi biti najbolji divider

Inače, španjolski mediji javljaju da je Hazard održao obećanje i na prozivci se pojavio u sjajnoj kondiciji. Na prozivku je stigao i hrvatski kapetan Luka Modrić, a jedini koji je dobio produženi odmor jest Karim Benzema, koji će se priključiti momčadi Reala 19. srpnja izravno u Los Angelesu.

Hoće li biti još transfera?

"Ne mogu govoriti o potpisima, ali već sada kažem da je sve gotovo. Nećemo nikoga dovesti. Dobro nam je i ovako", šeretski je kazao Ancelotti.

El Casico u Las Vegasu

Predsezona počinje u SAD-u.

"To nam je jako važno. Volimo ići u Sjedinjene Države. Ovdje smo se uvijek osjećali dobro. Natjecat ćemo se protiv jakih momčadi. America je jedna od njih."

El Clasico u Las Vegasu.

"Protiv Barcelone to nikada nije prijateljska utakmica. Nema tu egzibicije. To je momčad koju najviše poštujemo, to je najveće rivalstvo. Bit će to dopadljiva predstava za gledatelje i vrlo natjecateljska utakmica."

Cesc Fabregas Legendarni Cesc Fabregas šokirao nogometni svijet izborom novog kluba divider

Real je doveo Tchouamenija i Rüdigera.

"Pojačanja donose dodatnu kvalitetu momčadi. Oni su, na svojim pozicijama, najbolji koji se mogu naći na tržištu. Rüdiger je sjajan središnji branič, a Tchouameni isti tako na svojoj poziciji u veznom redu. Vrlo je mlad i imam puno projekcija za njega. Osim toga, on je već reprezentativac Francuske. Iskoristit ćemo ovu turneju kako bi ih uklopili u momčad."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider