Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potpisuje do 2024.

Legendarni Cesc Fabregas šokirao nogometni svijet izborom novog kluba

Bivši svjetski i europski prvak te bivši španjolski reprezentativac Cesc Fabregas karijeru će nastaviti u Serie B.

Cesc Fabregas (Foto: Screenshot)

Nekadašnji španjolski reprezentativac Cesc Fabregas prije dva tjedna napustio je Monaco po isteku ugovora, proteklih 15-ak dana fotografirao se u društvu s Leom Messijem na ljetovanju i činilo se kako je njegova profesionalna karijera došla svome kraju, no sad stiže vijest kako još neće objesiti kopačke o klin jer je sve dogovorio s talijanskim drugoligašem Comom.

Stabilni talijanski drugoligaš lani je završio sezonu u sredini ljestvice Serie B, ali ove sezone imat će nešto ambiciozniji cilj jer je na veliko iznenađenje nogometnog svijeta doveo itekako poznato ime te osigurao njegove usluge najmanje do 2024. godine, javlja Gianluca di Marzio.

Dosad igrao samo za velikane

Prije nekoliko dana pojavila se glasina kako će parafirati ugovor sa španjolskim drugoligašem Las Palmasom, što bi imalo puno više smisla jer bi značilo kako će karijeru završiti u domovini, međutim u holivudskom obratu odlučio je ipak isprobati talijanski drugoligaški nogomet.

Poznati španjolski nogometaš posljednje tri godine bio je u Monacu, prije toga igrao je za Chelsea, Barcelonu i Arsenal, sve same velikane europskog nogometa, a Como će mu biti prvi nerazvikan klub u životopisu.

U svojem prilično impresivnom rezimeu ima sve izuzev Lige prvaka, a sa 111 asistencija drugi je najbolji dodavač u povijesti engleske Premier lige…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider