Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo su dvije opcije

Teški pregovori u Bayernu, Salihamidžić poludio i poslao jasnu poruku: Znači li ovo odlazak zvijezde?

Bayern bi mogao ostati bez jedne od ikona momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sudbina Davida Alabe jedno je od glavnih pitanja u Bayernu, novom europskom prvaku. Još ranije u sezoni pojavila se informacija da bi austrijski branič mogao promijeniti sredinu, a nakon posljednjih događaja takav scenarij ne izgleda nimalo nerealno.

Zapelo je u pregovorima oko novog ugovora, a čelni ljudi Bayerna o tome su javno progovorili. Alabu zastupa poznati agent Pini Zahavi, koji za svog klijenta traži 25 milijuna eura godišnje u sljedećih pet godina. Ugovor težak 125 milijuna eura Zahaviju bi donio obilnu milijunsku proviziju.

"Alaba ima pohlepnu piranju za zastupnika. Njegova oca jako volim, ali Zahavi utječe na njega. Sve je stvar novca jer Alaba je već u najboljem klubu na svijetu. Gdje bi drugdje mogao otići? Mislim da si ne smije dopustiti da na njega utječu izvana", rekao je predsjednik Bayerna Uli Hoeness.

gol expired Mamići su se malo precijenili: Igrači nisu bušili Zokija, ali igrokaz je tresnuo o pod. Dinamo ulazi u veliku krizu! divider

U pregovorima sudjeluje sportski direktor Hasan Salihamidžić, bivši igrač Bayerna koji je tijekom jedne runde, kaže Hoeness, "potpuno poludio." O svemu se oglasio i legendarni bosanskohercegovački nogometaš.

"U Bayernu postoji gornji limit: Robert Lewandowski i Manuel Neuer. Mislim da ni David ne misli da je iznad te dvojice kolega", jasan je bio Salihamidžić.

"Zahavi razmišlja u drugim dimenzijama, može, ali mi ga nećemo pratiti. Nećemo raditi ludosti kakve možda poznaje iz drugih klubova, a pogotovo u doba kada zarada pada, u nogometu i bilo kojem drugom biznisu", rekao je.

Tko je kriv za ispadanje Dinama?

Ukupno glasova:

"David je odličan igrač i sjajan dečko. Svi ga cijenimo u klubu i želimo da ostane. Nekoliko je puta odbio našu atraktivnu ponudu, ali još ga pokušavamo nagovoriti", zaključio je popularni Braco.

Alabi je 28 godina, a u Bayernu je proveo cijelu karijeru. Ugovor mu istječe 2021. i tada može otići besplatno, što će Bayern, po Hoenessovim riječima, "nastojati spriječiti pod svaku cijenu."

Dakle, u skoroj budućnosti slijedi ili produženje ili prodaja...

gol expired Barcelona predstavila neobične nove dresove i postala predmet sprdnje: Internet nema milosti divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider