Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i dalje se čeka njega

Gazda PSG-a stigao u Brazil, Neymarov otac konačno progovorio i otkrio budućnost svog sina

Gazda PSG-a stigao je u Brazil gdje se sastao s Neymarom i njegovim ocem kako bi razgovarao o budućnosti.

Al-Khelaifi i Neymar Senior (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kao što se bilo pisalo proteklih nekoliko dana, predsjednik francuskog PSG-a Nasser Al-Khelaifi stigao je u Brazil i sastao se s Neymarovim ocem, kako bi ragovarao o budućnosti njegova sina. Al-Khelaifi se navodno sastao i s Neymarom, koji se oporavlja od operacije stopala koju je imao početkom mjeseca.

Mediji su uspjeli izvući riječ, dvije od obojice, koje su bile vrlo pozitivne za navijače PSG-a.

"Neymar ima budućnost u PSG-u. Ima sadašnjost, a ima i budućnost", rekao je Neymarov otac.

Gazda PSG-a nije želio govoriti o svom razgovoru s brazilskim nogometašem, ali je istaknuo pozitivan ishod.

"Uvjeren sam da će se Neymar vrlo brzo vratiti. Vrlo smo ohrabreni činjenicom da se vraća", kazao je Al-Khelaifi, a otac je nastavio:

"Neymar sada treba našu podršku, jer nije lako prolaziti kroz taj period. Vrlo je hiperaktivan, uvijek želi nešto raditi, a ne smije, jer ponekad se teško nosi i sa hodanjem na štakama."

Al-Khelaifi i Neymar Senior nisu htjeli davati više detalja na ovu temu, a ni na temu oko povratka Neymara Juniora u Španjolsku. Podsjetimo, posljednjih se tjedana, točnije od ispadanja PSG-a od Real Madrida u Ligi prvaka, spominje Neymarov povratak u Španjolsku. Opcije su Real Madrid i Barcelona, no ako je vjerovati riječima nogometaševa oca, teško da će se to dogoditi ovog ljeta.

Navijači madridskog i katalonskog kluba ionako ne bi htjeli da se to dogodi, jer prema najnovijoj anketi nijedni ne žele vidjeti Neymara u svojem klubu.

Ipak, treba pričekati nešto službeno od samog Neymara, koji se zasada samo hvali fotografijama s djevojkom Brunom Marquezine, s kojom je očito ponovno u dobrim odnosima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider