Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
al-khelaifi dolazi po odgovore

Neymarovo uživanje u zagrljaju fatalne Brune kvari neočekivani posjet ljutitog gazde PSG-a

Brazilski nogometaš Neymar razljutio je vlasnika PSG-a Nassera Al-Khelaifia, koji osobno dolazi u Brazil po neke odgovore.

Neymar s djevojkom (lijevo) i sestrom (desno) (Instagram)

Glasina da je Neymar odlučio nadolazećeg ljeta napustiti PSG i postati novi igrač Real Madrida toliko je zabrinula gazdu pariškog kluba Nassera Al-Khelaïfia da je odlučio pod hitno sjesti na avion i zaputiti se prema Brazilu. Neymar se u Rio de Janeiru oporavlja od operacije stopala, zbog koje je klupska sezona za njega završena.

Al-Khelaïfi je navodno već ljutit što se Brazilac tako olako odlučio na operaciju stopala, čime je PSG ostao bez njega do kraja sezone. Neymar je to napravio kako bi bio spreman za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, što je malo povrijedilo osjećaje katarskog gazde.

Neymara se u posljednje vrijeme povezuje s odlaskom u Real Madrid, ali i s povratkom u Barcelonu. Katalonski mediji su prošlog tjedna objavili priču da se Brazilac javio svojim prijateljima iz bivšeg kluba, Messiju i Suarezu, i pitao ih bi li im smetalo da se vrati.

Madridski mediji pak tvrde da se Real već sastao s Neymarovim ocem, koji je od sina dobio "naredbu" da mu dogovori ispisnicu iz PSG-a. Upravo iz tog razloga, da zna točno na čemu je, Al-Khelaïfi zajedno sa sportskim direktorom PSG-a Anterom Henriqueom odlazi u Brazil.

Ako je istina da je Neymar zaista nesretan i da je odlučio napustiti Pariz, katarski vlasnik sigurno će ga htjeti "utopiti" za dobre novce. Real je tu prvi kandidat za potrošnju, a uz to može ponuditi i kojeg dobrog igrača zauzvrat (Isco, Benzema, Bale).

Recimo i da je Neymar, otkako se vratio u Brazil na rehabilitaciju, obnovio vezu s bivšom djevojskom Brunom Marquezine. Njih dvoje pozirali su na nekoliko "selfieja" i dali svojim obožavateljima temu za razgovor.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider